Αγαπητοί αναγνώστες και φίλοι, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι από χθες ξεκίνησε η νέα ψηφοφορία του Top Blogs προκειμένου να αναδειχτούν τα... 'καλύτερα' ιστολόγια. Ο λόγος που το καλύτερα βρίσκεται σε εισαγωγικά δεν είναι άλλος από το ότι θεωρώ κάθε blog που συμμετέχει στην διαδικασία αξιόλογο για διαφορετικούς λόγους αλλά, και για έναν κοινό. Ποιος είναι αυτός; Μα φυσικά ότι ο καθένας με το blog του δεν μας δείχνει απλώς ένα μέρος της δουλειάς του αλλά, μοιράζεται μαζί μας ένα κομμάτι του εαυτού του.

Αυτή τη φορά συμμετέχει και το φτωχό και ταπεινό μου blog, όχι με την απεγνωσμένη ανάγκη της νίκης και της διάκρισης, που ας μην κοροϊδευόμαστε, αν έρθει είναι ευχάριστη και καλοδεχούμενη αλλά, για το διασκεδαστικό κομμάτι της υπόθεσης που έχει να κάνει:
1. Με το να γνωρίσεις άλλα blogs που δεν ήξερες ίσως μέχρι σήμερα.
2. Με τον ευγενή ανταγωνισμό που όσο και να μην θες, ανεβάζει λίγο την αδρεναλίνη σου.

Αν λοιπόν θέλετε εσείς ή οι φίλοι σας να στηρίξουν την... 'αγωνιστική' μου αυτή προσπάθεια δεν έχουν παρά να κλικάρουν την παρακάτω φωτογραφία-σύνδεσμο.


Κάτω από τις αρχικές αναρτήσεις και όσο η σελίδα κατεβαίνει, θα συναντήσετε το Υποσέλιδο, Εδώ Ψηφίζουμε! - You Can Vote Here! Από κάτω ακολουθεί μια σειρά από στήλες. 

Το ιστολόγιό μου βρίσκεται στην Στήλη 9 με τον τίτλο που εμφανίζεται και επίσημα το blog στο διαδίκτυο δηλαδή, Το Μεγαλείο των Τεχνών. 
Κλικάροντας το κουτάκι δίπλα από το όνομα του blog και το κουμπάκι Vote που βρίσκεται λίγο παρακάτω, η ψήφος σας είναι κατοχυρωμένη.

Ευχαριστώ όσους με έχουν ήδη ψηφίσει αλλά και όσους σκοπεύουν να το κάνουν τις επόμενες 28 ημέρες όπου η ψηφοφορία θα παραμείνει ανοιχτή.

Καλή επιτυχία σε όλους μας!