Οι alternative:

- Johnny Depp: Δεν εκπροσωπεί του κλασσικούς ωραίους σε καμία περίπτωση όμως έχει αυτό το κάτι. Πείτε το τύπο, πείτε το στυλ, πείτε το όπως θέλετε. Το θέμα είναι ότι από αμούστακο αγόρι ακόμα έκανε εκατομμύρια κοριτσάκια να καρδιοχτυπούν στο πέρασμά του και σήμερα που έχει περάσει τα δεύτερα άντα, γοητεύει γυναίκες κάθε ηλικίας με όλα αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον Johnny και τον κάνουν να ξεχωρίζει.

- Robert Downey Jr.: Άλλος ένας εκπρόσωπος της κατηγορίας που επίσης καταφέρνει να ασκεί έλξη σε γυναίκες κάθε ηλικίας και είδους. Το κακό παιδί του Hollywood είχε κάτι το ιδιαίτερο από πιτσιρικάς ακόμα όμως, όσο περισσότερο μεγαλώνει, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να του αντισταθούμε. Τι να κάνουμε όμως... τα κακά αγόρια πάντα θα έχουν την τιμητική τους στην καρδιά μας.

- Colin Firth: Πριν πέσετε να με φάτε πρέπει να σας πω ότι λατρεύω τον Colin. Δεν είναι ωραίος όμως έχει κάτι το ιδιαίτερο που ασκεί μια μυστηριώδης έλξη. Νομίζω ότι όσοι τον έχετε δει στην τηλεοπτική εκδοχή του BBC στο "Περηφάνια Και Προκατάληψη" στον ρόλο του κύριου Darcy, καταλαβαίνετε τι εννοώ και για ποιον λόγο βρίσκεται στη λίστα αυτή. Έχει κάτι το αριστοκρατικό, το ευγενικό και κακά τα ψέματα, το αγγλοσαξονικό στυλάκι είναι πάντα sexy.

- Christian Bale: Κλασσικό παράδειγμα του, δεν είμαι ωραίος αλλά τα στενά, μαύρα κολάν και η μάσκα νυχτερίδας που προσθέτουν κάτι το μυστηριώδες και γοητευτικό. Ο πιο πρόσφατος Batman της κινηματογραφικής ιστορίας μετράει εκατοντάδες χιλιάδες θαυμάστριες, έστω και αν και για άτομό του δεν ακούγονται τα καλύτερα.

- Gary Oldam: Δεν θέλω χαζά, δεν θέλω να ακούσω ερώτηση που να θέλει απάντηση στον λόγο που το όνομά του βρίσκεται εδώ. Δέχομαι το ότι δεν είναι ωραίος όμως, η εμφάνισή του και μόνο στο "Dracula" είναι αρκετά για να τον καθιστά μια από τις πιο γοητευτικές, creapy παρουσίες του σύγχρονου σινεμά.






Viggo Mortensen: Μπορεί να μην είναι ωραίος, μπορεί να υπάρχουν και κάποιες ταινίες τους στις οποίες, μέχρι και ασχημούλη να τον χαρακτηρίζαμε αλλά παραδεχτείτε το... έχει κάτι sexy, πόσο μάλλον όταν τον σκεφτόμαστε ως Aragorn στον "Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών", με το ατημέλητο γένι και το μαλλί ν' ανεμίζει στο αέρα της μάχης. Εδώ σας αρέσει ο Bloom -ω! Θεέ- που είναι σαν πατάτες μπλουμ, στον Viggo θα διαφωνήσετε;

Το νέο αίμα:

- Robert Pattinson: Ω, ναι φίλοι μου! Σας αρέσει δεν σας αρέσει, ο Rob αποτελεί ένα από τα πιο καυτά πρόσωπα του σύγχρονου Hollywood και ναι, είναι sexy, έχοντας την αγγλοσαξονική γοητεία που αναφέρθγηκε και σε προηγούμενη περίπτωση. Μπορεί τα κορίτσια να τον γνώρισαν ως Edward στο "Twilight Saga" ωστόσο, αυτό δεν τις εμπόδισε να τον αγαπήσουν ακόμα περισσότερο από τις επόμενες, πιο ανθρώπινες κινηματογραφικές του επιλογές που αποδεικνύουν εκτός των άλλων ότι είναι ταλεντάκι από τα τα λίγα.

- Zac Efron: Παραείναι φλούφλης για τα γούστα μου αλλά δεν μπορώ να μην του αναγνωρίσω ότι έχει κοινό και μάλιστα μεγάλο. Φαίνεται πως οι μακριές, πυκνές βλεφαρίδες και τα ανοιχτόχρωμα μάτια, αποτελούν αρκετά μεγάλο κίνητρο για τα νεαρά κοριτσάκια που πέφτουν σαν τις μύγες απλά και μόνο στο άκουσμα του ονόματός του.

- Chris Pine: Η παρουσία του στο "Star Trek" του πρόσθεσε αδιαμφισβήτητα πόντους, καθιστώντας τον ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του Hollywood. Φυσικά οι κουβέντες περιστρέφονται κυρίως γύρω από το πως θα μπορούσαν οι έφηβες θαυμάστριές του να τον ρίξουν παρά για τις υποκριτικές του ικανότητες αλλά, ότι παίρνει κανείς, καλό είναι.

Οι τηλεοπτικοί:

- Ian Somerhalder: Ο τηλεοπτικός βρικόλακας του "The Vampire Diaries", Damon Salvatore, βρίσκεται δικαιολογημένα στην λίστα και στις καρδιές των γυναικών. Όχι μόνο είναι ωραίος, με όποια έννοια κι αν δεις τον όρο αλλά, υποδύεται το κακό πλην ευαίσθητο αγόρι της σειράς, ένας χαρακτήρας που εκ των πραγμάτων ασκεί σκοτεινή και μυστηριώδης γοητεία και κερδίζει μια αλλόκοτη συμπάθεια.

- Paul Wesley: Ο άλλος αδελφός της οικογένειας Salvatore που αναφέρθηκε ακριβώς από πάνω. Ο τηλεοπτικός βρικόλακας Stefan, είναι το όνειρο κάθε ρομαντικού κοριτσιού. Το καλογυμνασμένο κορμί και το πρόσωπο με τις έντονες γωνίες, αποτελούν από τα πιο sexy χαρακτηριστικά του που κάνουν πολλές γυναίκες να κόβονται για πάρτι του και όχι άδικα.

- Alexander Skarsgård: Ένας ακόμα βρικόλακας, αυτή τη φορά από την σειρά "True Blood". Ο τηλεοπτικός Eric μπορεί να είναι κόπανος με όλη την σημασία της λέξης αλλά, είναι και διαολεμένα sexy και το γεγονός ότι βλέπουμε το σκανδιναβικό, σαν σμιλεμένο από πέτρα κορμί του ημίγυμνο πάμπολλες φορές, δεν μας βοηθάει να κρατήσουμε άμυνες.

- Stephen Moyer: Και συνεχίζω με τον κόσμο των τηλεοπτικών βρικολάκων, παραμένοντας ωστόσο στο "True Blood" αλλά αυτή τη φορά, στον τηλεοπτικό Bill. Μπορεί να μας τα χάλασε κάποια στιγμή στην τρίτη season της σειράς ωστόσο, παραμένει sexy και αν ήμασταν στη θέση της Sookie, μάλλον δεν ξέρω κατά πόσο θα συγκρατιόμασταν.

- Jared Padalecki: Γνωστός κυρίως από το "Supernatural", ο Jared αποτελεί ένα από τα πιο καυτά τηλεοπτικά ονόματα την τελευταία 7ετία. Η σειρά πήρε το πράσινο φως για μια ακόμα season άρα έχει περιθώρια να αυξήσει τις θαυμάστριές του ακόμα περισσότερο.

- Patrick Dempsey: Ο γοητευτικός, γαλανομάτης γιατρός του "Grey's Anatomy" έχει το δικό του κοινό που τον θεωρεί γοητευτικό και όχι άδικα. Το επιμελώς ατημέλητο μαλλί, το όμορφο βλέμμα και ο εξαιρετικά συμπαθής τηλεοπτικός του χαρακτήρας του προσθέτουν όλα τα φόντα που χρειάζεται.

- Michael C. Hall: Ο τηλεοπτικός κατά συρροήν δολοφόνος "Dexter" θεωρείται sexy από μεγάλη μερίδα του γυναικείου πληθυσμού, στην οποία συγκαταλέγομαι κι εγώ. Σε αυτό υποθέτω συμβάλλει το ακαταμάχητο χαμόγελο αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, οι γραμμωμένοι κοιλιακοί του και το dangerous, σκοτεινό πέπλο που περιβάλλει τον χαρακτήρα που υποδύεται.




ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε, σας αρέσουν ή όχι, συμμερίζεστε ή κατακρίνετε τις επιλογές των γυναικών κάποτε και σήμερα, αυτοί είναι οι πιο sexy άντρες που πέρασαν από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη τα τελευταία χρόνια, τα ονόματα αυτά που κάνουν τις γυναίκες να αναστενάζουν και να φαντασιώνονται σχέσεις που ας μην κοροϊδευόμαστε, δεν θα δουν ποτέ παρά μόνο στον ύπνο τους. Σας αφήνω λοιπόν στην ονειροπόλησή σας...