Λοιπόν... η πρόθεσή μου σήμερα ήταν να κάνω ανάρτηση για τον "Αβραάμ Λίνκολν: Κυνηγός Βρικολάκων" αλλά... αλλά...

Εδώ και 2-3 μέρες εντόπισα ότι ο blogger αντιμετωπίζει προβλήματα... ξανά!!! Γι' αυτό θεώρησα προτιμότερο να αφήσω την μέρα να κυλήσει χωρίς νέα βιβλία και ταινίες αλλά, ενημερώνοντάς σας για το πρόβλημα γιατί δεν θα ήθελα να το συναντήσετε και να μην ξέρετε τι συμβαίνει.

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στο άνω τμήμα της σελίδας βρίσκεται μια σειρά από 'κουμπιά' τα οποία αντιστοιχούν σε συγκεκριμένης θεματολογίας σελίδες, κάτι το οποίο έγινε μετά από πολύ κόπο και χρόνο, για δική σας διευκόλυνση κι εξυπηρέτηση. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες παρατήρησα κάτι παράξενο και αδικαιολόγητο. Ενώ ενημέρωνα ορισμένες από τις σελίδες με κάποια νέα δεδομένα και αφού ολοκλήρωσα την τελική αποθήκευση πληροφοριών, διαπίστωσα ότι το περιεχόμενο της τελευταίας αποθηκευμένης, κατά την επεξεργασία, σελίδας, εμφανιζόταν σε όσες σελίδες είχα επεξεργαστεί μέσα στην ίδια μέρα.

Επαναλαβάνοντας την διαδικασία προκειμένου να διαπιστώσω αν υπάρχει όντως πρόβλημα ή αν επρόκειτο για τυχαίο περιστατικό, διαπίστωσα με θυμό και λύπη ότι ισχύει το πρώτο. Έτσι, αν πατήσετε πάνω στις σελίδες "Βιβλία", "Συμβαίνει στην πόλη", "Συνεντεύξεις" και "Διάφορα", θα διαπιστώσετε και μόνοι σας ότι σε όλες περιέχεται το περιεχόμενο της πρώτης, έστω κι αν τα ονόματα στα εκάστοτε κουμπιά δεν έχουν υποστεί την παραμικρή μεταβολή.

Από μεριάς μου προσπαθώ να βρω λύση στο πρόβλημα αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι μπορώ να κάνω κάτι, όχι άμεσα τουλάχιστον αφού, το να έρθω σε επικοινωνία με κάποιους αρμόδιους του blogger είναι σαν να προσπαθώ να συναντήσω τον Δημιουργό μας. Ως εκ τούτου, για κάποιες μέρες τουλάχιστον, το περιεχόμενο των σελίδων δεν θα ανανεώνεται σε μια προσπάθεια να αποφύγω να προκαλέσω μεγαλύτερο θέμα. Ωστόσο, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να αποκατασταθεί το πρόβλημα με την ελπίδα πάντα ότι πρόκειται για μια ακόμα, τυχαία δυσλειτουργία του blogger που θα με βγάλει αυτόματα από μόνη της από τον κόπο. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση!