Το 2012, ήταν μια δύσκολη χρονιά, για όλους μας. Λίγο η οικονομική κρίση, λίγο η ανεργία, λίγο το πολιτικό σκηνικό και όλα όσα έφερε μαζί του, ήταν αρκετά, να αλλάξουν τη ζωή μας και δυστυχώς η αλλαγή αυτή, ήταν προς το χειρότερο. Όμως, παρ' όλα ταύτα, μου αρέσει να είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Μου αρέσει να βλέπω φως ακόμα κι εκεί που επικρατεί το απόλυτο σκοτάδι. Ναι, το 2012 ήταν δύσκολο και για εμένα, είχε πολλά στραβά ωστόσο, αποτελεί μέρος της ζωής μου και σε μερικές ώρες, μέρος του παρελθόντος μου και παρά τα όποιο προβλήματα και αντιξοότητες βρέθηκαν στο δρόμο μου, δεν μπορώ να παραβλέψω κι εκείνες τις μικρές, όμορφες στιγμές που ήρθαν για να μου θυμίσουν ότι υπάρχει ελπίδα, αρκεί να πιστεύουμε σε αυτήν.

Είμαι ευγνώμων για πολλά πράγματα...
Πρώτα απ' όλα, είμαι ευγνώμων που έχω ένα τόσο υπέροχο και υγιές παιδί, που δίνει φως και νόημα στη ζωή μου, ακόμα κι όταν μοιάζουν να καταρρέουν.
Είμαι ευγνώμων που έχω έναν καλό σύντροφο, που στέκεται καλός πατέρας στο παιδί μας και που σε αντίθεση με κάποιους άλλους, είναι οικογενειάρχης και είναι εδώ.
Η οικογένειά μου, οι γονείς μου και ο αδερφός μου που μέσα σε μια κοινωνία που ο θεσμός καταρρέει, εκείνοι είναι πάντα εκεί.
Υπάρχουν οι χρόνιοι φίλοι, εκείνοι που είναι δίπλα σου, όχι μόνο στα καλά αλλά, και στα άσχημα... κυρίως σε αυτά. Οι φίλοι που σε αγαπούν και σε δέχονται όπως ακριβώς είσαι και ακόμα και τα μειονεκτήματά σου, τα βλέπουν ως προτερήματα.
Οι φίλοι που έρχονται εκεί που δεν το περιμένεις, που σε στηρίζουν, σε αγαπούν και δεν φοβούνται να στο δείξουν, ακόμα κι αν η απόσταση τους κρατάει σωματικά μακριά σου. Έκανα πολλές, νέες και δυνατές φιλίες τη χρονιά που πέρασε και πραγματικά, ευχαριστώ το θεό γι' αυτό.
Το blog μου, έχει απίστευτη άνοδο και με την ψήφο σας, το αναδείξατε top blog για το 2012, στην ψηφοφορία του Top Blogs και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.
Πραγματοποιήθηκε ένα μεγάλο, ένα όνειρο που μέχρι λίγους μήνες πριν, φαινόταν άπιαστο. Εκδόθηκε το πρώτο μου βιβλίο και ακόμα και τώρα που το κρατάω στα χέρια μου, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ανήκω σε έναν καταπληκτικό εκδοτικό, έχω έναν ακόμα πιο καταπληκτικό εκδότη και φίλο, που με στηρίζει και πιστεύει σε μένα.
Και τελικά συνειδητοποιώ πως στη ζωή μου, υπάρχει υποστήριξη, υπάρχει αγάπη, υπάρχει πίστη... Και σας ευχαριστώ όλους τόσο, μα τόσο πολύ. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, σας ευχαριστώ που υπάρχετε στη ζωή μου, που με αγαπάτε... σας αγαπώ κι εγώ... πολύ... μην το ξεχνάτε...

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, χρόνια πολλά, χρόνια καλά, να έχετε μια υπέροχη χρονιά, με υγεία, αγάπη, ευτυχία, δημιουργικότητα, μοναδικές στιγμές, πολλά χαμόγελα, λίγα δάκρυα και πάντα, μα πάντα, να βρίσκεστε με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν. 
Εγώ θα είμαι εδώ, και το νέο χρόνο, με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και όρεξη και ελπίζω, να συνεχίσετε να με συντροφεύετε σε αυτά τα μοναδικά ταξίδια.

Να σκέφτεστε θετικά... να ονειρεύεστε μεγάλα... να αγαπάτε ακόμα μεγαλύτερα...