Συγκλονίζει το Πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του νεαρού ηθοποιού Τόμας Πρωτόπαπα ο οποίος είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα.
Ο νεαρός κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης στην Εντατική του ΚΑΤ όπου επί 10 εβδομάδες έδινε σκληρή μάχη για τη ζωή, έχοντας σοβαρά τραύματα στο κεφάλι.
Ο 26χρονος, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στις 17 Μαρτίου, έγινε ιδιαίτερα γνωστός από το σήριαλ «Βασιλιάδες» ενώ πριν το τροχαίο είχε κλείσει ώστε να συμμετάσχει στο «Dr Cook». Ο Πρωτόπαπας ήταν όλο αυτό τον καιρό σε κώμα, με την οικογένειά του να ελπίζει σε ένα θαύμα που, όμως, δεν ήρθε ποτέ.
Ο Τόμας Πρωτόπαπας αμέσως μετά το τροχαίο μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ όπου του έγινε επέμβαση στο κεφάλι. Από τότε μέχρι το απόγευμα της 21ης Μαΐου νοσηλευόταν διασωληνωμένος, σε καταστολή, στην εντατική του ΚΑΤ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή αλλά και να βρουν την κατάλληλη αγωγή στην οποία θα αντιδρούσε ο οργανισμός του νεαρού ηθοποιού.
Μάλιστα οι γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα είχαν απευθυνθεί και σε γιατρούς στο εξωτερικό, σε Αγγλία προκειμένου να λάβουν και άλλες γνώμες για το ποια εναλλακτική αγωγή θα μπορούσε να ακολουθήσει το παιδί τους.

(Πηγή άρθρου: imerisia.gr)

Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους... Ας αναπαυτεί εν ειρήνη...