O 40χρονος ηθοποιός Paul Walker, περισσότερο γνωστός από την συμμετοχή του στις επιτυχημένες κινηματογραφικές παραγωγές, "Fast and Furious" πέθανε χτες, Σάββατο απόγευμα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη νότια Καλιφόρνια.
Σύμφωνα με το αμερικανικό site TMZ, ο Walker ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο μάρκας Porche, η οποία έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε με ταχύτητα σε δέντρο. Το όχημα αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα και οι δύο επιβαίνοντες να χάσουν τη ζωή τους. Η αστυνομία όταν έφτασε στο σημείο βρήκε το αυτοκίνητο να φλέγεται και ο ηθοποιός αναγνωρίστηκε ως νεκρός πριν καν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι συνθήκες του ατυχήματος ερευνούνται αυτή την ώρα.
Την είδηση για τον τραγικό θάνατό του επιβεβαίωσε η ομάδα του μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook.
"Mε μεγάλη θλίψη επιβεβαιώνουμε ότι ο Paul Walker έχασε σήμερα τη ζωή του σε τραγικό αυτοκινητιστικό δυστύχημα, μετά την επίσκεψή του σε φιλανθρωπική εκδήλωση του ιδρύματος του "Reach Out Worlwide".
Ήταν συνεπιβάτης σε αυτοκίνητο φίλου, οι οποίοι και οι δύο έχασαν τη ζωή τους. Σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και είμαστε σοκαρισμένοι με τα δυσάρεστα νέα. Ευχαριστούμε που προσεύχεστε για την οικογένεια και τους φίλους του σε αυτές τις δύσκολες ώρες".
Ο Walker στη τελευταία του συνέντευξη για την προώθηση της ταινίας, Hours είχε δηλώσει πως η 15χρονη κόρη του Meadow πρόσφατα μετακόμισε μαζί του, καθώς τόσα χρόνια έμενε με την μητέρα της, Rebecca στη Χαβάη.

(Πηγή άρθρου: queen.gr)