Έχοντας ολοκληρωθεί μια ακόμα... "παρουσίαση", που εξελίχθηκε σε μια υπέροχη και απολαυστική, παρεΐστικη συζήτηση, έχω να πω μόνο πως νιώθω χαρούμενη κι ευλογημένη. Χαρούμενη γιατί η βραδιά κύλησε πιο καλά απ' όσο θα μπορούσα να ελπίζω, κι ευλογημένη γιατί είχα μαζί μου ανθρώπους που πραγματικά με αγαπάνε και με στηρίζουν και αυτό είναι κάτι που εκτιμώ. Σας ευχαριστώ που είστε πάντα εκεί, όπως ευχαριστώ και τους νέους φίλους που γνώρισα με αφορμή τη συνάντηση αυτή και που με τίμησαν με την παρουσία τους.
Επίσης, ευχαριστώ τα Βιβλιοπωλεία Φλωράς στον Κορυδαλλό για την υπέροχη και ζεστή φιλοξενία τους και που μας έκαναν να αισθανθούμε σαν το σπίτι μας (και μεταξύ μας, δεν μας πέταξαν έξω παρά που ξεχαστήκαμε με την κουβέντα και η ώρα πέρασε). Να 'στε όλοι καλά και ελπίζω να μας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες να περάσουμε τόσο όμορφα, αλλά και να κάνουμε τόσο όμορφες κουβέντες.

Ακολουθούν φωτογραφίες τις εκδήλωσης, κάποιες πιο σοβαρές, κάποιες άλλες, πάλι, λιγότερο σοβαρές, τις οποίες για να δείτε σε φυσικό μέγεθος δεν έχετε παρά να πατήσετε δεξί κλικ πάνω τους...