Η συγκεκριμένη σειρά ova είναι βασισμένη στο ομώνυμο επιτυχημένο και δημοφιλές manga της Youka Nitta, "Haru wo Daiteita", γνωστό και ως "Embracing Love" στα αγγλικά. Η σειρά αποτελείται από 2 OVAs, διάρκειας 30' το καθένα, με τα studios Trinet Entertainment να υπογράφουν την παραγωγή. Το πρώτο OVA προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 31 Μαρτίου 2005, με την υπόθεσή του να είναι βασισμένη στο 1ο τεύχος της σειράς manga, ενώ αντίστοιχα, το 2ο OVA, βασίστηκε στο 2ο τεύχος του manga ενώ προβλήθηκε για πρώτη φορά στις 27 Μαΐου του ίδιου έτους, σε σκηνοθεσία Yoshikata Nitta. Από τα πλέον δημοφιλή του είδους του, έστω κι αν αισθητικά, διαφέρει αρκετά από τα υπόλοιπα της κατηγορίας, θυμίζοντας περισσότερο AniMix παραγωγή, παρά που κινησιολογικά εντάσσεται στα anime.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ:
Στο 1ο OVA, μας συστήνονται οι Kyousuke Iwaki και Youji Katou, οι οποίοι και είναι πρωταγωνιστές σε πορνογραφικές ταινίες. Στο παρελθόν, οι δυο τους, είχαν συναντηθεί σε κάποια audition, με τον Iwaki να παίρνει τον ρόλο, έχοντας ωστόσο μεταξύ τους μια κάποια... ιδιαίτερη θα λέγαμε, στιγμή. Η ανάμνηση αυτήν, δεν έσβησε από το νου, κανενός εκ των δύο και όταν καλούνται να συμπρωταγωνιστήσουν σε μια νέα παραγωγή, η οποία θα βοηθήσει τον πρώτο να παραμείνει ένα από τα μεγάλα ονόματα της παραγωγής του χώρου και τον δεύτερο, να καθιερωθεί, τα πράγματα, αρχίζουν να δυσκολεύουν μεταξύ τους. Σταδιακά οι δυο τους, και με το να έρχονται καθημερινά σε πιο στενή επαφή, θα αρχίσουν να έρχονται πιο κοντά, με τον Katou να εκφράζει στο πρόσωπο του Iwaki βαθύτερα συναισθήματα τα οποία όμως εκείνος, δεν μοιάζει έτοιμος να αποδεχτεί, φοβούμενος πως ό,τι συμβαίνει μεταξύ τους, είναι απόρροια της συναδελφικής σχέσης τους που μετεξελίχθηκε σε έλξη η οποία, με το πέσιμο της αυλαίας των γυρισμάτων, θα σβήσει.
Στο 2ο OVA, οι δύο πρωταγωνιστές, έχουν αποφασίσει να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους και ήδη συγκατοικούν. Ωστόσο, κι επειδή προσελκύουν την προσοχή του Τύπου, έχουν πολλά προβλήματα, με σκανδαλοθηρικά άρθρα να δοκιμάζουν τις αντοχές τους. Όταν ο Katou αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο σε μια νέα ταινία, τα προβλήματά τους, θα γίνουν ακόμα περισσότερα. Συμπρωταγωνιστής τους, ένας παλιός ηθοποιός ο οποίος, αναγκάστηκε δέκα χρόνια πριν να φύγει από την Ιαπωνία, όταν ο ομοφυλοφιλικός του δεσμός, δεν αντιμετωπίστηκε από το κοινό και τα media, με την ίδια αποδοχή που δέχτηκε ο δεσμός ανάμεσα στους Iwaki και Katou. Πικαρισμένος από την αλλαγή αυτή, προσπαθεί να προκαλέσει νέα προβλήματα στην σχέση των δύο, μέσα από τα οποία όμως, θα αναγκαστούν να ρίξουν μια βαθύτερη ματιά στη ζωή, στα θέλω, αλλά και την σχέση τους, με τους δυο τους να παραδέχονται αμφότεροι, τα βαθιά συναισθήματα που τους δένουν και τους κρατάνε μαζί, κόντρα στις δυσκολίες και τις προβλέψεις.

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ:
- Ναι... η αλήθεια είναι πως δεν ενθουσιάστηκα. Δεν έχω διαβάσει ακόμα το manga, και δεν ξέρω αν θα το κάνω σύντομα, όμως, για να είμαι ειλικρινής, έχω την αίσθηση πως σεναριακά, η ιστορία, έχει πολλές κενές τρύπες. Αντιλαμβάνομαι πιο είναι το point της, όμως οι εξελίξεις δίνονται πολύ βιαστικά, ίσως και περιγραφικά στα σημεία, μην επιτρέποντάς μας να έχουμε μια πλήρη εικόνα των ευρύτερων καταστάσεων.
- Βέβαια, οι ερωτικές σκηνές, είναι ιδιαιτέρως hot και αρκετά καλογυρισμένες, αποφεύγοντας να γίνουν πρόστυχες, χωρίς ωστόσο να είναι υπερβολικά συγκαλυμμένες ή συντηρητικές. Άλλωστε, δεδομένου ότι οι πρωταγωνιστές ανήκουν στην πορνογραφική βιομηχανία, κάτι τέτοιο θα ήταν μάλλον άκυρο, έστω κι αν στις ταινίες τους, το να κάνουν στην πραγματικότητα sex, δεν είναι απαραίτητο, αλλά περισσότερο μια ρεαλιστική ψευδαίσθηση.
- Συναισθηματικά τώρα, υπάρχει επίσης πρόβλημα. Μπορεί οι ήρωες να εκφράζουν βαθύτερα
συναισθήματα, ακόμα και το να προβαίνουν σε πράξεις που τα δηλώνουν, όμως έχω την αίσθηση πως αδυνατούν να περάσουν σε μας όπως θα έπρεπε, δυνατά και ρεαλιστικά. Είναι περισσότερο σαν να προσπαθούν να μας πείσουν, επειδή έτσι πρέπει, παρά επειδή ισχύει.
- Μπορεί να πρόκειται για anime παραγωγή, ωστόσο, η όλη αισθητική του concept, παρά του ότι υπάρχει ρεαλιστική κίνηση, παραπέμπει περισσότερο σε AniMix. Η απόδοση του σχεδίου, έχοντας ρίξει μια γρήγορη ματιά στο manga, δεν είναι απόλυτα ικανοποιητική, ούτε ιδιαίτερα ρεαλιστική Θυμίζει περισσότερο βιαστική εκτέλεση μιας ιδέας, παρά προσεγμένη παραγωγή.

ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ:
Όχι πως θα χάσετε και τίποτα αν αφιερώσετε το χρόνο σας για να τα δείτε, όχι τουλάχιστον κάτι περισσότερο από μία ώρα, ωστόσο, υπάρχουν καλύτερες επιλογές για να τις θέσετε σε προτεραιότητα, αφήνοντας την εν λόγω παραγωγή στην άκρη ως καβάτζα. Καλή ιδέα μεν, όχι σωστά εκτελεσμένη δε. Αν είχε δοθεί λίγη περισσότερη προσοχή, θα μπορούσαμε να μιλάμε για κάτι το εξαιρετικά ενδιαφέρον, κυρίως του επαγγελματικού χώρου στον οποίο ανήκουν οι πρωταγωνιστές, και μια πιο ρεαλιστική απόδοση του star system και όλων όσων αυτό επιβάλλει και κατευθύνει, σύμφωνα με τους δικούς του κανόνες που μόνο την αγάπη δεν προάγουν και υποστηρίζουν.