Μπορεί να έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 22 Αυγούστου, όμως αρκετοί από εσάς ίσως να μην γνωρίζετε πως η νέα ταινία του R. J. Cutler βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Gayle Forman, το οποίο κυκλοφορεί και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Λιβάνη. Μάλιστα η ταινία, που στοίχισε 11 εκατομμύρια δολάρια, ήδη έχει κερδίσει 16 από τις εισπράξεις, κάτι που μάλλον θεωρείται επιτυχία. Προς το παρόν, δεν έχει ανακοινωθεί αν και πότε θα προβληθεί η ταινία στην Ελλάδα, οπότε μάλλον θα πρέπει να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε.

Τον Δεκέμβριο του 2010, είχε ανακοινωθεί πως το βιβλίο θα μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη από την Summit Entertainment, και πως οι Dakota Fanning, Chloë Grace Moretz και Emily Browning βρισκόντουσαν σε συζητήσεις για να υποδυθούν τη Mia. Αρχικά, η Catherine Hardwicke ήταν να σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Βραζιλιάνο σκηνοθέτη Heitor Dhalia, ο οποίος επίσης εγκατέλειψε το project. Στις 24 Ιανουαρίου 2013, ανακοινώθηκε επίσημα πως η Moretz πήρε τον ρόλο και πως την σκηνοθεσία θα αναλάμβανε ο R. J. Cutler. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις 30 Οκτωβρίου 2013 στο Βανκούβερ, ενώ πίσω από την παραγωγή βρέθηκαν τελικά οι Metro-Goldwyn-Mayer και Warner Bros.

Η περίληψη της ταινίας:
Ο Mia Hall αντιμετωπίζει το δίλημμα να ακολουθήσει το μουσικό θέατρο ή να ακούσει την καρδιά της, κοντά στον Adam. Σε μια συνηθισμένη βόλτα με το αυτοκίνητο, όμως, όλα αλλάζουν σε μία και μοναδική στιγμή. Τώρα η ζωή της είναι σε μία κλωστή. Μέσα σε κώμα, η Mia έχει μόνο μία επιλογή να κάνει, που όχι μονάχα θα σφραγίσει την υπόλοιπη της ζωή, αλλά και τη συνολική μοίρα της. 

Official trailer #1



Official trailer #2