Πάνε περίπου δύο βδομάδες από τότε που το πρώτο official trailer του πολυαναμενόμενου "Fifty Shades of Grey" έκανε την έξοδό του στο διαδίκτυο, προκαλώντας κύματα πανικού. Ορισμένοι ξετρελάθηκαν, κάποιοι άλλοι πάλι, βρήκαν ευκαιρία να αδειάσουν για μια ακόμη φορά την χοληδόχο κύστη τους, πράγμα που δεν με εκπλήσσει.
Προσωπικά, μιας και το πρωταγωνιστικό ζεύγος των Jamie Dornan και Dakota Johnson μου άρεσε εξαρχής, το trailer με άφησε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι δυο τους έχουν πολύ καλή χημεία και όπως όλα δείχνουν, η παραγωγή φαίνεται να έχει... "εστιάσει" στα σωστά σημεία του βιβλίου που είτε αρέσει είτε όχι, είναι απλά μια πολύ hot ερωτική ιστορία και όχι πορνογράφημα (να τα λέμε κι αυτά...). Στο σημείο αυτό, βέβαια, θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στη μουσική της ταινίας που από τα πρώτα της δείγματα είναι άκρως εντυπωσιακή και ερωτική, όπως θα έπρεπε.
Anyway... για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα θα πρέπει να περιμένουμε το 2015 και πιο συγκεκριμένα, την 14η Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και των ερωτευμένων. Ως τότε, ας δούμε το trailer ξανά κι ας απολαύσουμε τον Jamie... (ε, ναι... είμαι fan, δεν το έκρυψα ποτέ, και αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στο ταλέντο του).