Η είδηση της χθεσινής ημέρας, ήταν αναμφίβολα ο θάνατος του Robin Williams,ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Καλλιφόρνια, όπου ζούσε με την τρίτη κατά σειρά σύζυγό του, η οποία ήταν και η τελευταία που τον είδε ζωνατνό, το βράδυ της Κυριακής, λίγες στιγμές πριν από το άδοξο τέλος. Το πτώμα του βρέθηκε από την οικιακή τους βοηθό, η οποία έσπευσε να ενημερώσει την σύζυγο του μεγάλου ηθοποιού αλλά και τις αστυνομικές αρχές σχετικά με το συμβάν.

Έχοντας στα χέρια του τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της ιατροδικάστικής, ο Σερίφης του Marin County, Keith Boyd, επιβεβαίωσε πως ο θάνατος του ηθοποιού προήλθε από ασφυξία την οποία προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του, όταν κρεμάστηκε με τη ζώνη του. Με τη ζωνή αυτή τυλιγμένη γύρω από το λαιμό του τον βρήκε και η οικιακή βοηθός. Επιπλέον, στον καρπό του υπήρχαν σημάσια κοψίματος, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένας κλειστός σουγιάς, γεγονός που φανερώνει πως πιθανότατα είναι προσπαθήσει προηγουμένως να κόψει τις φλέβες του. Πάνω στον σουγιά βρέθηκε κάτι που μοιάζει με αποξηραμένο αίμα, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ανήκει στον ίδιο.

Όπως αναφέραμε και χθες, ήταν γνωστό πως ο ηθοποιός έπασχε εδώ και πολλά χρόνια από κατάθλιψη, ενώ έκανε κατάχρηση ουσιών από την δεκατιά του '80 κιόλας, κάτι που είχε οδηγήσει και στο άδοξο τέλος των δύο προηγούμενων γάμω του, αφού παρά που ανά τακτά χρονικά διαστήματα έμπαινε σε κλινικές αποτοξίνωσης, δεν κατάφερε ποτέ να λυτρωθεί από τους δαίμονές τους. Τελικά, επιβεβαιώνεται πως πίσω από τα σπουδαιότερα χαμόγελα, κρύβονται οι μεγαλύτεροι πόνοι.