Την Κυριακή 31 Αυγούστου, είχα την χαρά να βρίσκομαι καλεσμένη στο μυστικό δείπνο για μάγους και μάγισσες που οργάνωσε το Cap Cap, σε μια ειδική εκδήλωση που σκοπό είχε να παρουσιάσει σε λίγους τυχερούς, το νέο menu αλλά και τον ανανεωμένο χώρο, προς τιμήν του Harry και της παρέας του που όπως και πέρσι, έτσι και φέτος, έχει την τιμητική του για τις ημέρες 01 έως 08 Σεπτεμβρίου.


Δεν θέλω να σας κάνω να ζηλέψετε (εντάξει... ίσως να θέλω... λίγο...) αλλά ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία που μας ταξίδεψε στο Hogwarts και μας έκανε κι εμάς κομμάτι της ιστορίας αυτής που τόσο έχουμε αγαπήσει, αλλά και με την οποία μεγαλώσαμε. Αν αναζητάτε το τέλειο, θα το βρείτε στο Χαριποτερικό Cap Cap.


Ο υπέροχα διακοσμημένος χώρος, με προσοχή στις μικρές εκείνες λεπτομέρειες που κάνουν τον μαγικό κόσμο της Rowling να ξεχωρίζει, σε συνδυασμό με την μουσική επένδυση -παρμένη από τις κινηματογραφικές μεταφορές των βιβλίων-, αλλά και την εντυπωσιακή εμφάνιση της Μπάντας του Γαλάζιου Φιόγκου που έπαιξε ζωντανά κλέβοντας τις εντυπώσεις -κάτι που θα επαναληφθεί μέσα στις επόμενες ημέρες-, δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα που ουκ ολίγες φορές, μας συγκίνησε και μας έκανε να αναπολήσουμε.


Στο χώρο του Cap Cap, λειτουργεί μια πρώτη φορά ειδικό μουσείο Harry Potter το οποίο είναι αδύνατον να μην επισκεφτείτε. Ουσιαστικά, είναι ένας χώρος ύμνος στην ιστορία εκείνη που άλλοτε μας χάρισε γέλιο, άλλοτε δάκρυα, αλλά πάντα, βαθιά συναισθήματα αγάπης και συντροφικότητας, που μας δίδαξε πράγματα που μόνο η ίδια η ζωή μπορεί.


Το αντικείμενα που βρίσκονται στο χώρο του μουσείου, και που ταξίδεψαν χιλιάδες χιλιόμετρα για να βρίσκονται σε αυτή τη μοναδική έκθεση επιτρέποντάς μας να τα θαυμάσουμε, μπορείτε να τα αποκτήσετε, αρκεί να τα παραγγείλετε στο Cap Cap για να σας τα φέρουνε. Πιστέψτε με, οι συλλέκτες, θα έχετε μεγάλο πρόβλημα και με δυσκολία θα βγείτε από 'κει μέσα.


Βέβαια, μην αγχώνεστε! Όσοι δεν έχετε υπομονή ώστε να περιμένετε να έρθει η παραγγελία σας, μπορείτε να βολευτείτε με τα συλλεκτικά αντικείμενα εμπνευσμένα από την σειρά "Harry Potter", που βρίσκονται ήδη διαθέσιμα στο κατάστημα. Ραβδιά, κούπες, κονκάρδες και άλλα πολλά, περιμένουν να τα αποκτήσετε ή να τα αγοράσετε για να τα δωρίσετε στους αγαπημένους σας.


Παράλληλα, το Cap Cap ξεκίνησε συνεργασία με τις εκδόσεις Ψυχογιός κι έτσι, όλοι οι αγαπημένοι φίλοι του μικρού μάγου -ok, μπορεί να μεγάλωσε αλλά στις καρδιές μας παραμένει ο Harry που λατρέψαμε- μπορούν να προμηθευτούν από αυτόν, τόσο τα βιβλία της σειράς, όσο και τα υπόλοιπα βιβλία της J.K. Rowling.


Επιπλέον, μπορείτε να προμηθευτείτε... μαγικά κόλπα και έτσι να κάνετε τα πρώτα δειλά, ερασιτεχνικά βήματα στον κόσμο της μαγείας, αλλά και εκείνα τα φασόλια με τις περίεργες γεύσεις, που όλοι αναρωτιόμασταν πως θα ήταν η γεύση τους, που τρέμαμε στην ιδέα του τι θα μπορούσαμε να γευτούμε, αλλά που όλοι ονειρευόμασταν να δοκιμάσουμε. Ε, τώρα, μπορείτε και μάλιστα, σε πολλές παραλλαγές.

Και για όσους θέλουν να ζήσουν το όνειρο να γίνουν μάγοι έστω και για λίγο, μην ανησυχείτε. Στην είσοδο του Cap Cap έχει στηθεί ειδικός τοίχος... κάδρο, όπου μπορείτε να παραστήσετε κινούμενα πορτρέτα ή απλά να φωτογραφηθείτε με τα ρούχα του αγαπημένου σας κοιτώνα, ευγενική προσφορά του αγαπημένου ποντικού με τον γαλάζιο φιόγκο.

Κι αν αναρωτιέστε γιατί δεν έχω αναφέρει ακόμα τον κατάλογο, είναι γιατί το καλύτερο πρέπει να το αφήνεις για το τέλος. Μαγικός, σκανταλιάρικος χάρτης το menu, που είναι το μεγαλύτερο και το πιο εντυπωσιακό που έχω δει ποτέ, με γεύσεις ικανές να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, τόσο στις πόσιμες, όσο και στις φαγώσιμες επιλογές που δίνονται.


Αλμυρές γεύσεις πέραν από κάθε φαντασία, που σίγουρα θα προκαλέσουν σοκ στους ουρανίσκους όσων τις δοκιμάσουν, είτε επιζητάς ένα απλό σνακ, είτε ένα πλήρες ολοκληρωμένο γεύμα. Γλυκές γεύσεις που τιμούν επάξια τους κοιτώνες του Hogwarts αλλά και όλων των ηρώων που αγαπήσαμε. Ποτά για κάθε ώρα, κάθε γούστο, μοναδικά συνδυασμένα, γεύσεις που δεν πίστευες ποτέ πως θα μπορούσαν να ταιριάζουν τόσο απόλυτα. Και όλα, από το όνομα μέχρι την εμφάνιση... Harry Potter μέχρι τέλους.


Η Χαριποτερική εβδομάδα του Cap Cap ξεκίνησε επίσημα χθες -για το κοινό-, κλέβοντας τις εντυπώσεις όλων εκείνων που έσπευσαν να τιμήσουν τον αγαπημένο της ήρωα, θέλοντας να ανήκουν στους πρώτους. Κι αν, όμως, δεν καταφέρατε να είστε από τους πρώτους, μην στεναχωριέστε. Μέχρι τις 08 Σεπτεμβρίου έχετε καιρό και οι εκπλήξεις που ετοιμάζονται είναι ακόμα περισσότερες. Μην το χάσετε... πρέπει να το επισκεφτείτε οπωσδήποτε.


Το Cap Cap βρίσκεται:
Πανόρμου 26, Αιγάλεω
Τηλ. 210-5904116

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα - Σάββατο: 8:30π.μ. - 23:00μ.μ.
Κυριακή: 10:00 π.μ. - 23:00μ.μ.

Η σελίδα του Cap Cap στο Facebook:
https://www.facebook.com/capcapgr/

Η επίσημη ιστοσελίδα του Cap Cap:
http://www.capcap.gr/