"Παιδί-Θαύμα" της Marie Lu

Ο Ντέυ είναι ένας καταζητούµενος έφηβος κακοποιός.
Η Τζουν µια κοπέλα που προτίµησε να αφήσει πίσω της το παρελθόν για να αναζητήσει την αλήθεια.
Οι δυο τους βρίσκονται στο επίκεντρο µιας θανάσιµης πλεκτάνης, την ίδια στιγµή που η Τζουν θα ξεσκεπάσει το σκοτεινό οικογενειακό της παρελθόν και ο Ντέυ θα βρεθεί αντιµέτωπος µε µια πρόκληση που µπορεί να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή. Καθώς όλες οι βεβαιότητες ανατρέπονται, ο Ντέυ και η Τζουν πρέπει να µάθουν να επιµένουν και να ελπίζουν. Μόνο έτσι θα κατανοήσουν τι σηµαίνει να είσαι ένα ΠΑΙΔΙ που κυνηγάει το ΘΑΥΜΑ!





 
"S.E.C.R.E.T. III: Η αποκάλυψη" της  L. Marie Adeline

Το πιο σηµαντικό πράγµα στη ζωή της Κέισσι Ρόµπισο είναι ο Γουίλ Φορέ, ο έρωτας της ζωής της. Όµως, µόλις ο Γουίλ ανακαλύπτει ότι η Κέισσι είναι µέλος του S.E.C.R.E.T., της µυστικής οµάδας που βοηθάει γυναίκες να εκπληρώσουν τις πιο µύχιες ερωτικές φαντασιώσεις τους, αποφασίζει να διαλύσει τη σχέση τους. Πληγωµένη, η Κέισσι σκουπίζει τα δάκρυά της και αφοσιώνεται στην προετοιµασία της τελευταίας υποψήφιας του S.E.C.R.E.T., της Σολάνζ Φαραντέυ. Παράλληλα, αρχίζει να ξαναβλέπει τον Τζέσσι, το σέξι κακό παιδί, παρόλο που ξέρει ότι ποτέ δε θα την αγαπήσει τόσο βαθιά όσο ο Γουίλ.
Η όµορφη και έξυπνη Σολάνζ, παρουσιάστρια ειδήσεων σε τοπικό κανάλι και διαζευγµένη µητέρα, έχει λαµπρή καριέρα αλλά φθίνουσα ερωτική ζωή. Η µύησή της ξυπνάει µέσα της άγνωστα πάθη, πηγαίνοντάς την πιο βαθιά από οποιαδήποτε άλλη υποψήφια του S.E.C.R.E.T. Άραγε θα µπορέσει να βρει αυτό που λαχταράει η καρδιά της; Κι όταν ο Γουίλ συνειδητοποιήσει το τραγικό λάθος που έκανε, θα µπορέσει η Κέισσι να τον συγχωρήσει;