War for the Planet of the Apes - Ο Πλανήτης των Πιθήκων: Η σύγκρουση
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 140'

Η περίληψη:
Ο Caesar και οι πίθηκοι μπλέκονται σε μια φονική μάχη, με έναν στρατό ανθρώπων υπό την ηγεσία ενός αδίστακτου συνταγματάρχη. Μετά τις ανυπολόγιστες απώλειες των πιθήκων, ο Caesar παλεύει με τα πιο σκοτεινά του ένστικτα και ξεκινά μια προσωπική αναζήτηση ώστε να εκδικηθεί για το είδος του. Όταν το ταξίδι του τους φέρει αντιμέτωπους πρόσωπο με πρόσωπο, ο Caesar και ο συνταγματάρχης θα αναμετρηθούν σε μια επική μάχη που θα κρίνει τη μοίρα των δύο ειδών, αλλά και του μέλλοντος του πλανήτη.



A bras ouverts - Βρε, καλώς τους!
Κωμωδία
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Μια προσωπικότητα στη γαλλική λογοτεχνία και τα μέσα ενημέρωσης, ο Jean-Etienne Fougerole, παντρεμένος με μια πλούσια κληρονόμο, προωθεί το νέο του βιβλίο «Με Ανοιχτές Αγκάλες» σε τηλεοπτική συνέντευξη. Αλλά ενώ το θέμα του βιβλίου αφορά το να ανοίξουμε το σπίτι μας σε όσους το έχουν ανάγκη, ο παρουσιαστής προκαλεί τον Jean-Etienne να εφαρμόσει όσα υποστηρίζει στο έργο του. Μη θέλοντας να τον αποκαλέσουν υποκριτή, αποδέχεται την πρόκληση, χωρίς να γνωρίζει το χάος που θα επακολουθήσει.



The circle - Ο κύκλος
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Όταν η Mae Holland προσλαμβάνεται να εργαστεί στον Κύκλο, την πιο ισχυρή εταιρία ίντερνετ στον κόσμο, αισθάνεται ότι αυτή είναι η ευκαιρία της ζωής της. Ο Κύκλος, που στεγάζεται σε ένα ολόκληρο δίκτυο χώρων στην Καλιφόρνια, σε συνδέει με προσωπικά e-mail, social media, τραπεζικές διευθύνσεις και αγορές ανά τον πλανήτη, καταλήγοντας σε μία online ταυτότητα και μια νέα εποχή στην έννοια του ιδιωτικού και της διαφάνειας. Καθώς η Mae ξεναγείται σε αυτό τον νέο κόσμο, θαμπώνεται με τον μοντερνισμό του χώρου και την όλη δραστηριότητα: πάρτι που κρατάνε όλη νύχτα, διάσημοι μουσικοί που παίζουν στο γκαζόν, αθλητικές δραστηριότητες και κλαμπ και μαγαζιά, ακόμα κι ένα ενυδρείο με σπάνια ψάρια. Αυτό όμως που ξεκινάει ως μια σαγηνευτική ιστορία μιας γυναίκας με φιλοδοξίες και ιδεαλισμό, γρήγορα καταλήγει σε μια κούρσα αγωνίας.



El bar - Το μπαρ
Μαύρη κωμωδία
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Ένα μπαρ, ένα συνηθισμένο μεσημέρι. Η ζωή κυλάει κανονικά μέχρι που ένας πελάτης βγαίνει από το μπαρ και σκοτώνεται από κάποιον πυροβολισμό μέσα στη μέση της έρημης πλατείας. Ένας άλλος πελάτης βγαίνει έξω να βοηθήσει, αλλά κάποιος τον πυροβολεί κι αυτόν. Μέσα στον πανικό, παρατηρούν ότι κάποιος μετακίνησε τα πτώματα. Και τότε η φαντασία τους οργιάζει για να καταλήξουν σε μία ιδέα: και αν ο κίνδυνος βρίσκεται μέσα στο μπαρ; Και αν οι πυροβολισμοί τελικά είναι για να τον κρατήσουν μέσα και να μην κινδυνέψουν αυτοί που είναι έξω;