Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε γιορτινή εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Αγγελικής Δαρλάση


το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, στις 12:30μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Όταν ήταν μικρή, της άρεσε να ακούει τον πατέρα της να της διαβάζει ιστορίες. Αλλά κι εκείνος ήταν ο πρώτος που την άκουγε να διαβάζει τις δικές της. Φέτος τα Χριστούγεννα η συγγραφέας Αγγελική Δαρλάση μαζί με τον πατέρα της, τον ηθοποιό Κώστα Δαρλάση, θα διαβάσουν μαζί την ιστορία που μιλάει για ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο στολίδι, για ένα αγόρι που, αν κι έμοιαζε με ξωτικό, πήγε να πολεμήσει σ’ έναν από τους αγριότερους πολέμους. Μια ιστορία που μιλάει και για μια μικρή εκεχειρία σ’ έναν μεγάλο πόλεμο κάποια Χριστούγεννα πριν πολλά πολλά χρόνια. Μια ιστορία που πολλοί δεν την πίστεψαν ποτέ. Κι όμως… αυτή η ιστορία είναι αληθινή και μιλάει για το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων: για αδελφοσύνη κι επί γης ειρήνη.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 5 ετών
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail:
___________________________________________________________________________________


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε γιορτινή εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία του Ευγένιου Τριβιζά

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ
και
ΕΝΑ ΕΛΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΚΗ

το Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018, στις 11.00π.μ., στον χώρο της βιβλιοθήκης, στο Παράρτημα Κοντόπευκου (Χίου & Σωτήρος 2, Αγία Παρασκευή).

Η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη με τη βοήθεια ζωντανής μουσικής και μουσικών εφέ θα αφηγηθεί τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά στα παιδιά. Θα παίξουν με τους ήρωες των βιβλίων και τα παιδιά γυρνώντας στο σπίτι θα κρεμάσουν στο δικό τους χριστουγεννιάτικο δέντρο τα στολίδια που έφτιαξαν και θα θυμούνται το ονειροπόλο και τολμηρό ποντικάκι αλλά και τον μικρό παραπονιάρη Τάκη!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 4 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ