Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Χριστίνας Ρασιδάκη


το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, στις 12:30μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Ο Σέργιος είναι ένας τεράστιος, υπέροχος ρινόκερος που λατρεύει την τζαζ. Προσπαθώντας να σταματήσει μια ορχήστρα που περνά από την περιοχή του γίνεται αιτία ενός διασκεδαστικού ατυχήματος που θα φέρει κοντά τα ζώα και τους ανθρώπους μέσα από τη μουσική.

Η Χριστίνα Ρασιδάκη σας περιμένει να σας αφηγηθεί την ιστορία, να ακούσετε μουσικές και να περάσετε ένα αλλιώτικο Σάββατο!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!!!

Για παιδιά από 5 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail:
___________________________________________________________________________________


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία της βραβευμένης συγγραφέα Τζούλια Ντόναλντσον


το Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020, στις 11.00π.μ., στον χώρο της βιβλιοθήκης (Κοντόπουλου 13, Αγία Παρασκευή).

Οι ήρωες της Τζούλια Ντόναλντσον πάνε διακοπές και συναντούν μια γοργόνα που τραγουδούσε! Όλοι ενθουσιάζονται από το τραγούδι της, όμως το άτυχο πλάσμα θα πέσει στα δίχτυα του πονηρού Πιτ. Θα καταφέρει να το σκάσει από το τσίρκο του; Ίσως χρειαστεί και τη δική μας βοήθεια. Το ίδιο και η πριγκίπισσα Ελάιζα που προσπαθεί να ξεφύγει από τον κακό μάγο. Ελάτε να τις βοηθήσουμε να το σκάσουν. Στον δρόμο ίσως συναντήσουμε κουνέλια ποιητές γοργόνες, μάγους και πριγκίπισσες!

Η θεατροπαιδαγωγός Μαρία Τερζάκη αφηγείται, παίζει μουσική και προσκαλεί τα παιδιά να πάρουν μέρος στις περιπέτειες των ηρώων, να διασκεδάσουν και να σώσουν την κατάσταση!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 4 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ