Ακροάσεις στο cafe του ΙΑΝΟΥ
με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς, Νίκο Μουρατίδη και Όλγα Λασκαράτου, οι οποίοι υποδέχονται στο Cafe του ΙΑΝΟΥ της Αθήνας την ερμηνεύτρια Νατάσα Μποφίλιου για ακρόαση cd. Μαζί της θα είναι ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου στις 19:30μ.μ., στον ΙΑΝΟ της Αθήνας (Σταδίου 24).

Ο Νίκος Μουρατίδης και η Όλγα Λασκαράτου είχαν την ιδέα να φέρουν σε επαφή τους δημιουργούς με το κοινό στο cafe του ΙΑΝΟΥ για ν’ ακούμε τα τραγούδια τους, να μας λένε τις ιστορίες πίσω από αυτά, να παίζουν και Liveacoustic…Μετά το τέλος της εκδήλωσης οι καλλιτέχνες θα υπογράφουν αντίτυπα των cd τους.

Περισσότερες πληροφορίες για την προκράτηση πατήστε εδώ: https://bit.ly/3pG8gsu

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα. Ελάχιστη κατανάλωση: 4€

Λίγα λόγια για τις Ακροάσεις στο Cafe του ΙΑΝΟΥ: 
Μια φορά τον μήνα στο café IANOS οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νίκος Μουρατίδης και Όλγα Λασκαράτου προσκαλούν καλλιτέχνες και κοινό για ΑΚΡΟΑΣΗ cd. Στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 FM, τα Σαββατοκύριακα 4μμ-6μμ η Όλγα Λασκαράτου έχει την εκπομπή «Ένα παράθυρο θάλασσα». Αμέσως μετά 18.00μ.μ.-21.00μ.μ. ακολουθεί ο Νίκος Μουρατίδης με την εκπομπή «Η Μικρή μας Πόλη».

Link Cd Γιάννη Κότσιρα, «Η εποχή του Θερισμού»: https://bit.ly/3meIEAI