Ο Ισίδωρος Ζουργός υπογράφει αντίτυπα του νέου του βιβλίου "Περί της εαυτού ψυχής" από τις Εκδόσεις Πατάκη στο βιβλιοπωλείο ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ – ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΕΛΗ.

Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, στις 19:00μ.μ.

ΧΑΡΤΟΠΟΛΙΣ-ΕΛΕΝΗ ΝΙΚΟΛΕΛΗ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 1
ΝΕΟ ΨΥΧΙΚΟ
Τηλ.: 210-6777854
____________________________________________________________________________________

Ο Ιανός και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου, στις 12:00μ.μ., στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ισίδωρου Ζουργού, "Περί της εαυτού ψυχής".

Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Δημήτρη Αγγελή, ποιητή, διευθυντή του περιοδικού ΦΡΕΑΡ, και τον Σταύρο Γιαγκάζογλου, επίκουρο καθηγητή Τμήματος Θεολογίας Ε.Κ.Π.Α.

ΙΑΝΟΣ
Σταδίου 24, Αθήνα
Τηλ.: 210-3217917

Για την προσέλευσή σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο www.ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις. Για την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης είναι απαραίτητο το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (έως 6 μήνες από τη διάγνωση). Μέγιστος αριθμός θέσεων: 85 άτομα. Ελάχιστη κατανάλωση: 4€. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι YouTube και στη σελίδα Facebook του Ιανού. ____________________________________________________________________________________

Ο Ισίδωρος Ζουργός υπογράφει αντίτυπα του νέου του βιβλίου "Περί της εαυτού ψυχής" από τις Εκδόσεις Πατάκη στο βιβλιοπωλείο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ.

Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, στις 19:00μ.μ.

ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ
Α. Παπανδρέου 11, Χαλάνδρι
Τηλ.: 210-6800644