Συνοπτική περίληψη του βιβλίου:
Η Βέφα συναντά το Slimmer και οι πεντανόστιμες συνταγές της γίνονται λιποδιαλυτικές!
Με την ένωση αυτή δημιουργήθηκε μια νέα πρωτοποριακή μέθοδος αδυνατίσματος, που στηρίζεται στην ελληνική, μεσογειακή διατροφή. Είναι το πιο απλό και αποτελεσματικό πρόγραμμα απώλειας βάρους που έχει δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, βασισμένο στο καθημερινό φαγητό της ελληνικής οικογένειας.
Στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τις πιο εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές της θρυλικής Βέφας Αλεξιάδου, και μάλιστα στη λιποδιαλυτική τους εκδοχή!

Προσωπική άποψη:
Όταν πήρα στα χέρια μου το νέο βιβλίο της κυρίας Βέφας Αλεξιάδου, η πρώτη μου σκέψη ήταν: "μια από τα ίδια... ένα ακόμα βιβλίο μαγειρικής, λες και δεν τα έχουμε δει, ακούσει, δοκιμάσει, όλα". Κι όμως, απλά και μόνο με ένα ξεφύλλισμά του, κατάλαβα πως τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά απ' ότι τα είχα στο μυαλό μου. Το συγκεκριμένο βιβλίο μαγειρικής δεν πρότεινε απλά συνταγές, ούτε είχε καταγεγραμμένα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς προκειμένου να τις πετύχει. Ήταν ένας συνδυασμός αυτών με το να μετατραπούν τα πιο απλά πιάτα της ελληνικής κουζίνας σε λιποδιαλυτικά, βοηθώντας μας να ακολουθήσουμε μία δίαιτα διαφορετική και ιδιαίτερη.

Χωρίς να στερούμαστε, χωρίς να μπλεκόμαστε με περίεργες συνταγές και υλικά που δύσκολα βρίσκει κανείς στην αγορά, αλλά αντίθετα, αξιοποιώντας τις τεχνικές της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας και όλα εκείνα τα φρέσκα αγαθά της ελληνικής γης που βρίσκονται σε κάθε σπίτι, κάθε οικογένειας, παρασκευάζουμε εύκολα, γρήγορα, μεσογειακά πιάτα για όλη την οικογένεια, που χωρίς να χάνουν τίποτα από τη γεύση τους, μας βοηθάνε να διατηρήσουμε το βάρος μας αλλά και την καλή μας υγείας. Το Slimmer συναντά την κουζίνα της μαμάς και το παρελθόν παντρεύεται με το χθες και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Ένα από τα πλέον καλύτερα βιβλία μαγειρικής στην αγορά, προσεγμένο, καλοφτιαγμένο, που σίγουρα αξίζει να το αποκτήσετε.
Βαθμολογία 10/10

Ταυτότητα βιβλίων:
Συγγραφείς: Βέφα Αλεξιάδου & Χάρης Παπαδόπουλος
Εκδόσεις: Ψυχογιός
Κατηγορία: Υγεία - Διατροφή
Έτος Έκδοσης: 2015
Αρ. σελίδων: 240
ISBN: 978-618-01-1066-1