La tete haute - Με ψηλά το κεφάλι
Δραμεντί
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Η ιστορία του νεαρού Malony και της εκπαίδευσης του, καθώς μεγαλώνει από έξι ετών σε 18. Όμως, ο Malony από τα έξι του χρόνια γνωρίζει μόνο τη βία και την εγκληματικότητα, και είναι η δικαστής ανηλίκων Florence Blaque με τον εκπαιδευτικό Yann που ακούραστα κάνουν ό,τι μπορούν για να τον φέρουν σε ίσιο δρόμο. Μπορείς, όμως, να σώσεις κάποιον όταν αυτός δεν το επιθυμεί; Είναι δυνατόν να σπάσει ο κύκλος της εγκληματικότητας που τον περιστοιχίζει;



The good dinosaur - Ο καλόσαυρος
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 100'

Η περίληψη:
Ο αστεροειδής, που όπως γνωρίζουμε έπεσε κατά την προϊστορία στη Γη και κατάστρεψε τους δεινοσαύρους, αστοχεί (…) και οι δεινόσαυροι συνεχίζουν κανονικά την πορεία τους ως και την παρουσία του ανθρώπου. Κάπου εκεί, ένας νεαρός, ζωηρός και πανύψηλος απατόσαυρος με μεγάλη καρδιά, ο Arlo, βρίσκεται να αναζητά νέο μέρος κατοικίας, βρίσκοντας την πιο αλλόκοτη για αυτόν συντροφιά: ένα ανθρώπινο αγόρι με το όνομα Spot.



Ένας άλλος κόσμος - Worlds apart
Δραμεντί
Διάρκεια: 113'

Η περίληψη:
Τρεις γενιές Ελλήνων αναζητούν τον έρωτα στο δύσκολο σήμερα. Τρεις γενιές ξένων βρίσκουν τον έρωτα στη χώρα μας. Οι άνθρωποι. Οι ματιές τους. Οι ιστορίες τους και η συνάντησή τους με την Ιστορία.



Durak - Ο ηλίθιος
Δραματική
Διάρκεια: 116'

Η περίληψη:
Ένας υδραυλικός, ο αθώος κι ιδεαλιστής Dima, αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο του μελετώντας για να γίνει μηχανικός. Ένα βράδυ πηγαίνοντας σε μια εργατική πολυκατοικία για μια διαρροή, αντιλαμβάνεται ότι το πολυώροφο κτίριο όπου στοιβάζονται δεκάδες οικογένειες πρέπει να εκκενωθεί, γιατί υπάρχει άμεσος κίνδυνος να καταρρεύσει. Τρέχει να ειδοποιήσει τη δήμαρχο και τις δημοτικές αρχές, όμως καταλαβαίνει ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Ο Dima περνάει όλη τη νύχτα κυνηγώντας τους διεφθαρμένους τοπικούς αξιωματούχους, σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να σώσει εκείνους που η καλή κοινωνία έχει αποφασίσει να ξεχάσει.