Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η POPAGANDA
σε περιμένουν στο πάρτι τους
στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στις 21 Δεκεμβρίου

Τα ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ pocket έγιναν 50 + 2. Συναρπαστικές αστυνομικές περιπέτειες, κλασικά που άντεξαν στον χρόνο, έργα καταξιωμένων ελλήνων και ξένων λογοτεχνών και συγκλονιστικές βιογραφίες και μαρτυρίες ξέφυγαν από τα ράφια τους για να σας ακολουθήσουν παντού. Τα αγαπήσατε και τα αγκαλιάσατε με κέφι και ενθουσιασμό.
Για να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που κάνατε τα βιβλία τσέπης ανάρπαστα, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η POPAGANDA σας προσκαλούμε στο πιο διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο πάρτι: ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χρονιά που πέρασε και να καλωσορίσουμε τη νέα που φτάνει με pocket διάθεση!

Σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, από τις 19:30μ.μ., με τις υπέροχες μουσικές επιλογές της POPAGANDA, με άφθονο κρασί και νόστιμους μεζέδες και με πολλές μοναδικές εκπλήξεις που ετοιμάζουμε για εσάς! Ελάτε με συνοδό το αγαπημένο σας pocket, φωτογραφηθείτε μαζί του και μοιραστείτε μαζί μας και με άλλους ιστορίες με τις διαφορετικές στιγμές που σας κράτησε συντροφιά. Επωφεληθείτε ακόμα από τις pocket προσφορές που θα ισχύσουν αποκλειστικά για το πάρτι.

Από τις 14 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 10 Ιανουαρίου 2016 μπορείτε να συμβάλετε κι εσείς στην πρωτοβουλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ #prosferwpocket: Μικρά βιβλία που δίνουν μεγάλη χαρά. Συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα που θα αναρτηθεί τη Δευτέρα στο www.metaixmio.gr, μας βοηθάτε να χαρίσουμε πολλά βιβλία σε άπορες οικογένειες και λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση που θα αναδείξει έναν μεγάλο τυχερό, ο οποίος θα κερδίσει μία βιβλιοθήκη με όλους τους τίτλους της σειράς pocket!
Εάν μέχρι το πάρτι μας δεν έχετε ακόμη συμπληρώσει τη φόρμα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε επιτόπου, και εμείς θα είμαστε εδώ, πρόθυμοι να απαντήσουμε σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις σας!

It’s pocket party time!