Triple 9 - Κωδικός 999
Αστυνομική
Διάρκεια: 115

Η περίληψη:
Η ρωσική μαφία εκβιάζει μια σπείρα εγκληματιών και διεφθαρμένων αστυνομικών και ο μόνος τρόπος διαφυγής είναι μια εξαιρετικά προκλητική ληστεία. Το σχέδιο έχει ως εξής: στην άλλη μεριά της πόλης, η μισή ομάδα θα δολοφονήσει έναν νέο αστυνομικό, τον Chris Allen, κι ενώ το αστυνομικό σώμα θα είναι απασχολημένο από τηλεφώνημα στο κέντρο των τμημάτων, η άλλη μισή ομάδα θα κάνει τη δουλειά. Όλα αυτά μοιάζουν καλά ως σχέδιο, αλλά ο Allen έχει άλλη άποψη.



The founder - Ο ιδρυτής μιας αυτοκρατορίας
Βιογραφική
Διάρκεια: 115

Η περίληψη:
Ένας πωλητής από το Ιλινόις, ο Ray Kroc, συναντά τους αδελφούς Mac και Dick McDonald, οι οποίοι διευθύνουν ένα χαμπουργκεράδικο στη Νότια Καλιφόρνια της δεκαετίας του 1950. Ο Kroc πετυχαίνει να αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης τους. Κανείς φυσικά δεν θα περίμενε πως το 1961 αυτή θα ήταν μία από τις πλουσιότερες επωνυμίες στον πλανήτη, τα γνωστά φαστ-φουντ McDonald`s.



Medecin de campagne - Γιατρός στο χωριό
Δραμεντί
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
Όλοι οι κάτοικοι ενός απομακρυσμένου χωριού μπορούν να υπολογίζουν στον Jean-Pierre, τον γιατρό που τους ακροάζεται, τους φροντίζει και τους καθησυχάζει μέρα-νύχτα. Όμως, κάποια στιγμή αρρωσταίνει κι αυτός και καταφθάνει η Nathalie, που κάνει τα πρώτα της βήματα στο επάγγελμα και έρχεται από το νοσοκομείο για να βοηθήσει. Θα τα καταφέρει άραγε να προσαρμοστεί σ` αυτή την καινούργια ζωή και να αντικαταστήσει αυτόν που νόμιζε πως είναι αναντικατάστατος;



El hombre de las mil caras - Ο άνθρωπος με τα χίλια πρόσωπα
Πολιτικό θρίλερ
Διάρκεια: 123'

Η περίληψη:
Η Francisco Paesa είναι ένας μαδριλένος επιχειρηματίας, αλλά και τραπεζίτης στην Ελβετία, έμπορος όπλων, μάστορας ραδιούργος, πλέιμποϊ, ζιγκολό, κλέφτης και μυστικός πράκτορας που η κυβέρνηση του το 1986 τον βάζει στην άκρη, αλλά αυτός συντηρείται από τον πιστό του φίλο Jesus Camoes. Χρόνια αργότερα, καταστραμμένος και χωρισμένος από τη γυναίκα του, προσεγγίζεται από τον Luis Roldan, πρώην επικεφαλής της ισπανικής εθνοφυλακής, με σκοπό να τον φυγαδεύσει από τη χώρα και να διαφυλάξει δύο υπερπολυτελείς κατοικίες του σε Παρίσι και Αντίμπ, όπως και 9 εκατομμύρια δολάρια που έχει υπεξαιρέσει από δημόσιο χρήμα. Αλλά στο μυαλό του Paesa είναι μονάχα η εκδίκηση.



Hidden figures - Αφανείς ηρωίδες
Ιστορική
Διάρκεια: 127'

Η περίληψη:
Η ιστορία της Katherine Johnson, της Dorothy Vaughan και της Mary Jackson, τρεις ευφυέστατες Αφροαμερικανές που εργάζονταν στη NASA, και υπηρέτησαν ως οι εγκέφαλοι πίσω από μία από τις μεγαλύτερες αποστολές της ανθρώπινης ιστορίας: την εκτόξευση του αστροναύτη John Glenn σε τροχιά γύρω από τη Γη. Αυτό το γεγονός αποκατάστησε την αυτοπεποίθηση των Η.Π.Α. στον αγώνα τους για την κατάκτηση της Σελήνης και έξαψε τον κόσμο.