"Συμφωνία με τον διάβολο" της Lorraine Heath

Μεγάλωσε στους βίαιους δρόμους του Λονδίνου και τον αποκαλούν Κόμη Διάβολο – κάποιοι τον κατηγορούν ακόμα και για δολοφόνο. Μια καθωσπρέπει νεαρή κοπέλα διακινδυνεύει πολύ περισσότερα από τη φήμη της, όταν έρχεται σε επαφή με τον αλλόκοτα γοητευτικό κόμη Λούσιαν Λάνγκτον. Όμως η λαίδη Κάθριν Μέιμπρι ξέρει πολύ καλά ότι δεν έχει άλλη επιλογή: Για να προστατέψει αυτούς που αγαπά θα πρέπει να συμμαχήσει ακόμα και με τον ίδιο τον διάβολο.
Ο Λούσιαν θέλει πάνω απ’ όλα να κερδίσει τον σεβασμό της κοινωνίας και να βρει μια αξιοπρεπή σύζυγο, αλλά η γυναίκα που έχει επιλέξει δεν πρόκειται ποτέ να γίνει αποδεκτή από την αριστοκρατία. Η λαίδη Κάθριν μπορεί να βοηθήσει τον Λούσιαν να πετύχει τους στόχους του. Αλλά αυτό που ζητάει ως αντάλλαγμα θα βάλει σε κίνδυνο τις ζωές και των δυο τους.
Καθώς ο κλοιός γύρω τους στενεύει, η Κάθριν θα ανακαλύψει έναν άνδρα που η ψυχή του ξεχειλίζει από πάθος και ο Λούσιαν μια γυναίκα που δεν φοβάται να κοιτάξει τον θάνατο στα μάτια. Τα χαρτιά στο τραπέζι αποκαλύπτονται ένα ένα και ο Κόμης Διάβολος θα έρθει αντιμέτωπος με αλήθειες που θα αμφισβητήσουν όχι μόνο όσα το μυαλό του γνωρίζει, αλλά και όσα η καρδιά του ποθεί.

"Ένα φιλί για καληνύχτα" της Tessa Dare

Η Ιζόλδη Οφηλία Γκουντνάιτ, κόρη διάσημου συγγραφέα, μεγάλωσε με παραμύθια για γενναίους ιππότες πάνω σε λευκά άλογα που έρχονται να σώσουν τις όμορφες παρθένες από τα νύχια του δράκου. Ποτέ δεν αμφέβαλε πως και η ίδια θα ζούσε κάποια στιγμή τον απόλυτο έρωτα· έναν έρωτα για τον οποίο μια μέρα οι τροβαδούροι θα έγραφαν υπέροχες μελωδίες. Παρ’ όλα αυτά, όσο μεγάλωνε, η Ίζι διέγραφε μία μία τις φαντασιοπληξίες της...
Είμαι το ασχημόπαπο που θα μεταμορφωθεί σε μεγαλοπρεπή κύκνο;
Θα πέσω θύμα απαγωγής από έναν άγριο, πλην ωραίο και τίμιο, ληστή;
Θα βρεθεί ένας γοητευτικός πρίγκιπας να με σώσει από τη μίζερη ζωή μου;
Πλέον η Ίζι έχει χάσει κάθε ελπίδα ότι θα ζήσει τον απόλυτο έρωτα, και είναι έτοιμη να συμβιβαστεί ακόμα και με μια κατάσταση που ξέρει ότι θα την κάνει δυστυχισμένη. Γιατί, ποια ιστορία με καλό τέλος έχει απομείνει για μια εικοσιεξάχρονη, πάμφτωχη γυναίκα, που δεν την έχουν φιλήσει ούτε μία φορά στη ζωή της;
Λοιπόν, είναι η ιστορία που κρατάτε στα χέρια σας.