"Η θεραπεία" του Sebastian Fitzek

Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τον εαυτό σας;
Δίχως μάρτυρες…
H δωδεκάχρονη Γιόζι πάσχει από μια ανεξήγητη ασθένεια. Στη διάρκεια μιας επίσκεψής της στον γιατρό, εξαφανίζεται από το ιατρείο χωρίς κανένα ίχνος. Δεν θα βρεθεί ποτέ. Τέσσερα χρόνια μετά, ο πατέρας της και ψυχίατρος Βίκτορ Λάρεντς έχει αποτραβηχτεί συντετριμμένος σε ένα απομονωμένο νησί της Βόρειας Θάλασσας, προσπαθώντας να διαχειριστεί τον ακατανόητο χαμό της κόρης του…
Δίχως Πτώμα…
Ο Βίκτορ δέχεται στο νησί την απροσδόκητη επίσκεψη μιας όμορφης άγνωστης. Πρόκειται για μια συγγραφέα, την Άννα Σπίγκελ, η οποία πάσχει από μια σπάνια μορφή σχιζοφρένειας. όλοι οι χαρακτήρες που δημιουργεί στα βιβλία της αποκτούν –κατά τα λεγόμενά της– σάρκα και οστά και αρχίζει να επικοινωνεί μαζί τους. Στην τελευταία ιστορία της έγραψε για ένα νεαρό κορίτσι το οποίο πάσχει από μια άγνωστη ασθένεια και εξαφανίστηκε δίχως ν’ αφήσει ίχνη.
Πού βρίσκεται η κόρη του;
Είναι δυνατόν μέσα στις ψευδαισθήσεις της Άννα να κρύβονται στοιχεία για τις τελευταίες μέρες της Γιόζι;
O Βίκτορ πείθεται να αναλάβει τη θεραπεία της σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της κόρης του. Πολύ σύντομα όμως οι συνεδρίες θα πάρουν δραματική τροπή, καθώς το παρελθόν θα έρθει στο φως, με τρομακτικές συνέπειες.
Είναι δυνατόν η απάντηση να βρίσκεται στο αδιανόητο;
Η θεραπεία έχει αρχίσει…

"Ο λευκός ποταμός φλέγεται" του John Verdon

Στο Γουάιτ Ρίβερ ξεσπούν αναταραχές όσο πλησιάζει η επέτειος θανάτου ενός μαύρου αυτοκινητιστή, ο οποίος είχε πυροβοληθεί σε μπλόκο της αστυνομίας. Η φυλετικά πολωμένη πόλη θυμίζει μπαρουταποθήκη, αντιμέτωπη με οργισμένες διαδηλώσεις, εμπρηστικές επιθέσεις και λεηλασίες.
Μέσα στη γενική αναταραχή, ένας αστυνομικός πέφτει νεκρός από τα πυρά κάποιου ελεύθερου σκοπευτή. Οι τοπικές αρχές προσεγγίζουν τον ντετέκτιβ Ντέιβ Γκάρνεϊ, ζητώντας του να διεξάγει μια ανεξάρτητη έρευνα για τον μοιραίο πυροβολισμό.
Η κατάσταση στο Γουάιτ Ρίβερ εκτροχιάζεται ολοκληρωτικά, καθώς σημειώνονται κι άλλοι φόνοι που μοιάζουν με αντίποινα. Όταν ο Γκάρνεϊ αμφισβητεί τα αίτια αυτής της αιματοχυσίας και εστιάζει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε φόνου, η αποστολή του ξαφνικά ανακαλείται.
Εκείνος όμως αρνείται να παραιτηθεί από την υπόθεση. Ακολουθεί επικίνδυνα μονοπάτια που απειλούν να ξεσκεπάσουν μια ασύλληπτη πλεκτάνη, αποκαλύπτοντας ότι τίποτε στο Γουάιτ Ρίβερ δεν είναι όπως φαίνεται…

"Όλα όσα θέλω να πω στους φίλους μου" του Anthony Robbins

Το Όλα Όσα Θέλω να Πω στους Φίλους μου, εμπλουτισμένο πλέον με νέο υλικό, είναι ένας συνοπτικός και εύληπτος οδηγός με τα πιο χρήσιμα εργαλεία και αρχές που θα αλλάξουν αισθητά την ποιότητα της ζωής σας, από τον Anthony Robbins, τον διάσημο συγγραφέα και κορυφαίο δάσκαλο στην ψυχολογία της ηγεσίας και στην προσωπική μεταμόρφωση.
Η πρώτη έκδοση αυτού του βιβλίου κυκλοφόρησε ως αυτοέκδοση το 1991, από το Ίδρυμα για την Ημέρα των Ευχαριστιών «Basket Brigade» του Anthony Robbins με στόχο να προσφέρει βοήθεια σε χιλιάδες άτομα που είχαν ανάγκη.
Το βιβλίο βοήθησε τόσο πολλούς ανθρώπους να ξεπεράσουν δύσκολες συνθήκες και έφτασε σε τέτοια επίπεδα επιτυχίας που οι αναγνώστες ζητούσαν συνεχώς αντίτυπά του για τους ίδιους αλλά και για τους φίλους τους.
Για πρώτη φορά πλέον, προσφέρεται αυτή η εμπλουτισμένη έκδοση, που θα σας καθοδηγήσει να επαναπροσδιορίσετε τη ζωή σας.

"Η Σαραμπέλα και το καπέλο της σκέψης" της Judy Schachner

Η Σαραμπέλα είναι ονειροπόλα. Πάντα συλλογίζεται, ονειρεύεται και με τη φαντασία της φτιάχνει καινούριες λέξεις και εικόνες.
Με σκέψεις τόσο μεγάλες, είναι θαύμα που χωράνε στο κεφάλι της! Κι όταν αυτές μπερδεύονται δεν μπορεί να συγκεντρωθεί στο μάθημα. Για καλή της τύχη, όμως, κάνοντας μια σχολική εργασία, σκέφτεται την καλύτερη ιδέα που είχε ποτέ… να δείξει στους άλλους ποια στ’ αλήθεια είναι.

"Το σύν-ναι-φο που κατάπινε τα ναι" της Σοφίας Δάρτζαλη

Κι εσένα σίγουρα σου έχει συμβεί…
Να ξυπνάς μια μέρα
και να σου φταίνε όλα.
Σε όλα να λες όχι.
Αυτό έπαθε και η Χλόη,
που έλεγε συνέχεια όχι,
χωρίς να ξέρει το γιατί.
Μέχρι που είδε το σύνναιφο.
Μια ιστορία γεμάτη παιδικά όχι και πολύ πείσμα, ένα περίεργο σύννεφο και βροχή που, όταν τα δεις κάπως αλλιώς, μπορούν να φέρουν μια λιακάδα γεμάτη ναι.

"Ταξίδι στο διάστημα" των Katy Flint & Cornelia Li

Ακολουθήστε δύο γενναίους λιλιπούτειους αστροναύτες σε ένα μοναδικό… Ταξίδι στο Διάστημα!
Επιβιβαστείτε σε ένα διαστημικό σκάφος και εξερευνήστε το ηλιακό σύστημα με τους οκτώ πλανήτες.
Μάθετε για το πιο λαμπρό ουράνιο σώμα που είναι ο Ήλιος, γνωρίστε τους αστεροειδείς και διασχίστε τη Ζώνη του Κάιπερ.
Και όταν επιστρέψετε στη Γη ξεδιπλώστε τη μεγάλη αφίσα, που θα βρείτε στο τέλος του βιβλίου, και δείτε πώς λαμπυρίζουν οι πλανήτες και τα αστέρια!