Antebellum - Antebellum: Η εκλεκτή
Τρόμου
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Οι ιστορίες δύο Αφροαμερικανών γυναικών με το ίδιο όνομα, μιας σκλάβας την περίοδο του Αμερικανικού Εμφυλίου και μιας σύγχρονης συγγραφέως που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μαύρων γυναικών, συναντιούνται με απρόβλεπτο, σοκαριστικό τρόπο.



The donkey king - Ο βασιλιάς γάιδαρος
Animation
Διάρκεια: 105'

Η περίληψη:
Ο Μανγκού είναι ένας ανέμελος γαϊδαράκος που από τύχη θα καταλήξει να θεωρείται ο πιο δημοφιλής διάδοχος του θρόνου της Αζαντναγκάρ, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του βασιλιά λιονταριού. Δεν ξέρει όμως ότι οι εκλογές είναι πλεκτάνη της αλεπούς, δολοπλόκου συμβούλου του βασιλιά, η οποία έχει τα δικά της, σκοτεινά κίνητρα.



Yakari, le film - Γιάκαρι: Η ταινία
Animation
Διάρκεια: 82'

Η περίληψη:
Κυνηγώντας τον Μικρό Κεραυνό, ένα γρήγορο κι αδάμαστο άλογο, ο νεαρός Ινδιάνος Γιάκαρι απομακρύνεται από τη φυλή του, η οποία ετοιμάζεται επειγόντως να μεταναστεύσει. Με τη βοήθεια του Μεγάλου Αετού που τον προστατεύει από ψηλά, θα προσπαθήσει να βρει τον δύσκολο δρόμο της επιστροφής.



Unhinged - Έκρηξη θυμού
Θρίλερ
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Η Rachel είναι χωρισμένη μητέρα ενός αγοριού, η οποία μια μέρα που έχει αργήσει για τη δουλειά της τσακώνεται στα φανάρια με έναν άλλο οδηγό αυτοκινήτου. Εκείνος, όμως, είναι ένας ψυχοπαθής δολοφόνος, ο οποίος αρχίζει να την καταδιώκει.