Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κάκτος τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς "Kid Youtuber" του Marcus Emerson και σίγουρα ήρθαν για να γίνουν τα αγαπημένα, όχι μόνο των μικρών αναγνωστών, αλλά και των μεγαλύτερων, εκείνων που δεν έχουν χάσει το παιδί που κρύβουν μέσα τους. Μια σειρά απόλυτα σύγχρονη, που καταπιάνεται με το διαδίκτυο και τις "καριέρες" που αυτό μπορεί να προσφέρει μέσω διάφορων πλατφορμών, όπως είναι το YouTube στην προκειμένη περίπτωση, βοηθώντας τα παιδιά να είναι δημιουργικά, να εκφράσουν τις ανησυχίες τους, να εξωτερικεύσουν την ενέργειά τους, να γίνουν παραγωγικά με έναν τρόπο που ανταποκρίνεται στο σήμερα, στις ανάγκες και στα ενδιαφέροντά τους και γιατί όχι, ν' ανοίξουν τον κοινωνικό τους κύκλο.

Πρωταγωνιστής των περιπετειών αυτών, ο Ντέιβι, που μόλις μετακόμισε και ξεκίνησε να φοιτά σε ένα σχολείο όπου δεν τον ξέρει κανείς. Όμως εκείνος είναι αποφασισμένος ν' α αλλάξει την κατάσταση και για να το πετύχει αυτό αποφασίζει να ανοίξει το δικό του κανάλι στο YouTube για να γίνει δημοφιλής στο σχολείο του μέσα από τα πιο καταπληκτικά βίντεο. Μόνο που κάθε βίντεο του Ντέιβι είναι και μια καινούργια καταστροφή! Μια καινούργια, απολαυστική, διασκεδαστική καταστροφή, που μας προσφέρει άπλετο γέλιο.

Κάθε σελίδα του βιβλίου περιέχει εικονογραφήσεις, οι οποίες είναι εξίσου τέλειες και διασκεδαστικές, ενώ παράλληλα λειτουργούν ως μέσο αποφόρτισης του κειμένου, κάτι ιδιαίτερα θετικό ειδικά για τους μικρότερους ηλικιακά αναγνώστες, που δεν μπορούν να διαχειριστούν εύκολα μεγάλους όγκους πληροφοριών. Υπέροχοι χαρακτήρες, ο καθένας διαφορετικός με τον τρόπο, προσδίδει ακριβώς αυτό που πρέπει στην εκάστοτε αφήγηση, εκπληρώνοντας τον σκοπό που καλείται να εκπληρώσει. Αναμφίβολα, μια σειρά που προτείνεται με κλειστά μάτια και που σίγουρα θ' αποτελέσει μια απολαυστική εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για τα παιδιά σας.