Τα νέα είναι δυστυχώς πολύ άσχημα. Ο μόλις 31 έτους Σοφοκλής Κωστούλας που έγινε πέρυσι γνωστός ευρύτερα από τη συμμετοχή του σε σίριαλ του ΑΝΤ1 έφυγε από τη ζωή πριν λίγη ώρα.
Οι γιατροί αποφάσισαν να τον αποσυνδέσουν από τα μηχανήματα υποστήριξης καθώς ο εγκέφαλος του γέμισε υγρό. Το κορμί του ήταν σχεδόν διαλυμένο από τη μέση και κάτω.Ο θάνατός του σκόρπισε στεναχώρια στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άρτα. Δίπλα του η μητέρα του. Αγωνιούσε και ήλπιζε για το παιδί της. Ο πατέρας έχει φύγει από τη ζωή εδώ και καιρό.
Το δυστύχημα έγινε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων σε μια περιοχή της Βρετανικής πρωτεύουσας. Ο οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο μπήκε στον ποδηλατοδρόμο χτύπησε και παρέσυρε τον Σοφοκλή, τον οποίο και άφησε αβοήθητο. Οι γιατροί επί μία εβδομάδα πάλευαν με το ακατόρθωτο και τελικά δεν τα κατάφεραν.
Ήδη στη σελίδα του νεαρού ηθοποιού στο Facebook οι φίλοι γράφουν συλληπτήρια και στέλνουν μηνύματα. Τι να πεις…Άδικο από το θεό. Σε τέσσερις μέρες η σωρός του θα μεταφερθεί στην Άρτα όπου και θα γίνει η ταφή του. Καλό κουράγιο στους γονείς του και καλό ταξίδι ρε αλάνι…

(Πηγή άρθρου: gossip-tv.gr)