Στις 14 Δεκεμβρίου 2013, στο Polis Art Cafe στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου μου με τίτλο, "Μη με ξεχάσεις", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μάτι.
Φίλοι, συγγραφείς, αναγνώστες, όλοι βρέθηκαν στο πλευρό μου εκείνο το βράδυ, για να στηρίξουν το νέο μου πόνημα, σε μια ζεστή και ενθουσιώδη βραδιά που μου άφησε -και όχι μόνο σε μένα- τις καλύτερες εντυπώσεις, και ευχαριστώ θερμά όλους εκείνους που συμμετείχαν στην εκδήλωση, ο καθένας με τον δικό του τρόπο, και που για μια ακόμη φορά, βρέθηκαν στο πλευρό μου για να με στηρίξουν με την αγάπη τους.
Για το βιβλίο μίλησαν ο υπεύθυνος των εκδόσεων Μάτι, Σάββας Προβατίδης, ο Βασίλης Χατζηιακώβου, εκδότης, οι συγγραφείς Νατάσα Γκουτζικίδου και Άρτεμις Βελούδου-Αποκότου, αλλά και η φίλη, Μαρία Μπακάρα, τους οποίους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλα τα υπέροχα λόγια που χρησιμοποίησαν για να περιγράψουν το βιβλίο μου, αλλά και τα συναισθήματα που τους προκάλεσε.
Θέλω, λοιπόν, να μοιραστώ μαζί σας, έστω και με καθυστέρηση, μερικές φωτογραφίες από την εκδήλωση, τις οποίες μπορείτε να δείτε και σε φυσικό μέγεθος, κάνοντας αριστερό κλικ πάνω τους.
Και όποιος ενδιαφέρεται να διαβάσει ακόμα περισσότερες σκέψεις μου σχετικά με την εκδήλωση και όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ, αλλά και τις ευχαριστίες μου στους ανθρώπους που τις αξίζουν, μπορεί να επισκεφτεί τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://giota-papadimakopoulou.blogspot.gr/2013/12/blog-post_15.html