Αγαπώ τα yaoi manga για πολλούς λόγους! Ένας από αυτούς, είναι η αισθητική τους η οποία για κάποιον λόγο, με αγγίζει, τις περισσότερες φορές τουλάχιστον. Ο δεύτερος, έχει να κάνει με τα θέματα που πραγματεύονται, τα οποία και αφορούν τις σχέσεις, τοποθετημένα σε έναν συγκεκριμένο άξονα. Κάποια από αυτά είναι υπέροχα, άλλα απλώς καλά και άλλα, δυστυχώς, είναι απαράδεκτα, όπως συμβαίνει με κάθε είδος, με κάθε βιβλίο, ακόμα και με κάθε ταινία και ούτω καθεξής! Το συγκεκριμένο manga λοιπόν, ανήκει στην τελευταία κατηγορία.

Έχουμε το εξής σκηνικό... μια αποθήκη! Δύο gangsters, συμμορίτες, πείτε τους όπως θέλετε, και ένας κακομοίρης που έχει πέσει θύμα στα χέρια τους. Με συνοπτικές διαδικασίες, ο ένας από τους δύο, πυροβολεί το άτυχο θύμα στο κεφάλι και φυσικά, εκείνο, μένει στον τόπο. Τι πιο φυσικό μετά από αυτό, από το να κάνουν σεξ. Ναι, ναι... καλά διαβάσατε. Κάνουν σεξ... στην αποθήκη... με ένα πτώμα λίγα μέτρα μακριά τους... δύο συμμορίτες... Εντάξει, με το τελευταίο δεν θα είχα μεγάλο πρόβλημα, αν κι εφόσον, το όλο concept, είχε μια κάποια λογική.

Στην προκειμένη, δεν υπάρχει, ούτε λογική εξήγηση, ούτε λογική δομή, ούτε λογική πλοκή. Για την ακρίβεια, δεν υπάρχει καθόλου πλοκή, κάτι που έτσι κι αλλιώς θα ήταν σχεδόν αδύνατον, αφού μιλάμε για ένα manga μόλις 18 σελίδων. Και να θέλεις να βρεις νόημα σε όλο αυτό, είναι πραγματικά αδύνατον. Και ναι μεν ο σχεδιασμός μπορεί να είναι αρκετά καλός, πικάντικος και sexy, όμως δεν παύει το όλο εγχείρημα να είναι, απλά και μόνο, μια σκηνή sex ανάμεσα σε δύο άντρες που μοιράζονται τον ίδιο τρόπο ζωής και μάλιστα, με έναν κάπως, διεστραμμένο τρόπο που δεν μας αφήνει να αισθανθούμε και να κατανοήσουμε το παραμικρό.

Ίσως τώρα να αναρωτιέστε, τι περίμενα όταν είδα το μικρό σε έκταση κείμενο. Πραγματικά, δεν ξέρω, γιατί ήταν η πρώτη φορά που διάβασα κάτι τόσο μικρό. Σίγουρα, δεν φανταζόμουν καμιά συγκλονιστική πλοκή, με βαθύ νόημα, αλλά τουλάχιστον, περίμενα κάτι το οποίο θα μου προσέφερε ένα ευχάριστο τέταρτο. Λυπάμαι που το λέω, αλλά απλά, έχασα το χρόνο μου, μπορώντας στο διάστημα αυτό να κάνω κάτι καλύτερο, όπως το να λιμάρω τα νύχια μου, ή προτιμότερο, να ανατρέξω σε αγαπημένες σκηνές άλλων mangas, που θα μου προσέφεραν πολύ μεγαλύτερη ευχαρίστηση, ακόμα και μέσω της επανάληψης. Αν είστε περίεργοι, δεν έχετε να χάσετε και πολλά με το να ρίξετε μια ματιά, αλλά μην πείτε ότι δεν σας προειδοποίησα.