Η Τελική Αποπληρωμή - The Final Payoff
Δράσης
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Ένας πρώην μποξέρ, o Γρηγόρης, έχει εγκαταλείψει το όνειρό του εδώ και καιρό. Ακολουθεί πια στη ζωή του τους κανόνες του υποκόσμου, δουλεύοντας για τον Μάρκο. Μαζί με τον συνεργάτη του, Χρήστο, έχει αναλάβει τον δύσκολο ρόλο να συλλέγει χρωστούμενα από ανθρώπους που αδυνατούν να πληρώσουν το χρέος τους. Μέσα από μια περιπετειώδη ζωή που περιλαμβάνει απειλές, καταδιώξεις και ληστείες, ο Γρηγόρης θα γνωρίσει τη Νεφέλη, μια νεαρή ηθοποιό την οποία ερωτεύεται. Όμως, ένα καλά κρυμμένο μυστικό από το παρελθόν του Γρηγόρη θα τον κάνει αναθεωρήσει τη ζωή του και να συγκρουστεί με όλους και με όλα για να κάνει την τελική αποπληρωμή. 



Into the Storm - Μέσα στον Κυκλώνα
Περιπέτεια
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Σε μία μόνο ημέρα, η πόλη Σίλβερτον δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή επίθεση ανεμοστρόβιλων. Ολόκληρη η πόλη είναι στο έλεος των κυκλώνων, παρόλο που οι κυνηγοί καταιγίδων προβλέπουν επιδείνωση των φαινομένων. Οι περισσότεροι αναζητούν καταφύγιο, αλλά μερικοί τρέχουν προς τους ανεμοστρόβιλους για να δοκιμάσουν πόσο κοντά πρέπει να φτάσει κανείς για να αποθανατίσει αυτό το μοναδικό φυσικό φαινόμενο. 



Sin City: A Dame to Kill For - Αμαρτωλή Πόλη: Η Κυρία Θέλει Φόνο
Δράσης
Διάρκεια: 102'

Η περίληψη:
A Dame to Kill For: Ο Dwight McCarthy καλείται από την πρώην φίλη του, Ava Lord, που θέλει βοήθεια για να γλυτώσει από τον βάναυσο σύζυγο της, τον δισεκατομμυριούχο Ντάμιεν Λορντ. Σύντομα, όμως, ο Dwight θα ανακαλύψει πως οι προθέσεις της Ava είναι πολύ πιο σκοτεινές από ότι δείχνουν.
Just Another Saturday Night: Τη νύχτα που ο John Hartigan συναντιέται ξανά με τη Nancy Callahan στο κλαμπ «Yellow Bastard», ο Μαρβ ανακτά τις αισθήσεις του καταμεσής της λεωφόρου, τριγυρισμένος από νεκρά σώματα και χωρίς να γνωρίζει πώς βρέθηκε εκεί.
The Long Bad Night: Ο Johnny, ένας τζογαδόρος, καταστρώνει ένα σχέδιο για να καταστρέψει τον μεγαλύτερο κακοποιό της Sin City, μέσα στο δικό του παιχνίδι. Όταν κερδίζει τον λάθος άνθρωπο, τα πράγματα παίρνουν αρνητική στροφή. Μέσα σε όλα, γνωρίζει τη στρίπερ Marcy. 



Η Τελευταία Φάρσα - One Last Joke
Κωμωδία
Διάρκεια: 83'

Η περίληψη:
Τέσσερις νέοι επιστήμονες έχουν ένα περίεργο «χόμπι»: να κάνουνε φάρσες - αποκαλύψεις σε μέντιουμ, πνευματιστές κλπ. Ένας από αυτούς μπαίνει στην ομάδα ενός ψευδο-θεραπευτή ώστε να αποκαλύψει την απατεωνιά. Εκεί, όμως, τα πράγματα δεν θα πάνε όπως τα σχεδίασε. 



Boyhood - Μεγαλώνοντας
Δραματική
Διάρκεια: 166'

Η περίληψη:
Ένα διαζευγμένο ζευγάρι προσπαθεί να μεγαλώσει τον γιο τους, τον μικρό Mason. Παρακολουθούμε τον μικρό από την πρώτη τάξη του δημοτικού στα έξι του, μέχρι και την τελευταία του σχολίου στα 17-18 του. Μαζί διερευνείται η σχέση του με τους δύο γονείς καθ` όλο το μεγάλωμα του. 




Deliver Us from Evil - Ξόρκισε το Κακό
Τρόμου
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Ο νεοϋορκέζος αστυνόμος Ralph Sarchie παλεύει με τους προσωπικούς του δαίμονες, τη στιγμή που αναλαμβάνει μια σειρά από απεχθή εγκλήματα. Αναγκάζεται να ενώσει τις δυνάμεις του με ένα εξορκιστή ιερέα, παρά τις αντίθετες ιδέες του, για να πολεμήσει τις υποχθόνιες οντότητες που φαίνεται να καταλαμβάνουν την πόλη. 



Vivir es Facil con los Ojos Cerrados - Η Ζωή Είναι Ωραία με τα Μάτια Κλειστά
Δραματική
Διάρκεια: 108'

Η περίληψη:
Ισπανία, 1966. Ένας καθηγητής αγγλικών, ο Antonio, οδηγεί για την Αλμερία με την ελπίδα να συναντήσει τον ήρωα του, John Lennon, ο οποίος βρίσκεται εκεί για τα γυρίσματα της ταινίας του, "Πώς Κέρδισα τον Πόλεμο". Στην πορεία, ο Antonio παίρνει μαζί του δύο φυγάδες, ένα νεαρό αγόρι το οποίο προσπαθεί να ξεφύγει από τον δεσποτικό πατέρα του και μία 20χρονη έγκυο κοπέλα, με τους οποίους θα αναπτύξει μια απίστευτη φιλία.