Ο 53χρονος George Clooney, που επί δεκαετίες ολόκληρες δήλωνε κατά του γάμου κι έκραζε τον θεσμό όπου στεκόταν κι όπου βρισκόταν, υπέκυψε στα κάλλη της αγαπημένης του Amal Alamuddin -δικηγόρος και ακτιβίστρια η κυρία, καμία σχέση με showbiz δηλαδή- και είπε το μεγάλο ναι. Ο Clooney, λοιπόν, από χθες βράδυ -και αφού το 2ήμερο πάρτι που ξεκίνησε πριν την τελετή, έληξε- είναι επίσημα ένας παντρεμένος άντρας.



Ο γάμος πραγματοποιήθηκε στη Βενετία και τελετάρχης ήταν ο προσωπικός φίλος του ηθοποιού και πρώην δήμαρχος της Ρώμης, Walter Veltroni, αν κι απ' ό,τι λέγεται θα ακολουθήσει και παραδοσιακός πολιτικός γάμος στο Δημαρχείο της Βενετίας αύριο, ημέρα Δευτέρα. Παραδοσιακός ο George και δεν του το είχα. 


Φυσικά, πάρα πολλοί οι φίλοι διάσημοι του ζεύγους που βρέθηκαν κοντά τους -ο Brad και η Angelina άφαντοι γεγονός που σχολιάστηκε έντονα- για να μοιραστούν την χαρά τους και τα φωτογραφικά φλας δεν σταμάτησαν λεπτό. Εξίσου πολλοί ήταν και οι άσημοι που κατέκλυσαν τις γέφυρες της Βενετίας προκειμένου να μπορέσουν να ρίξουν από κοντά μια ματιά στο γεγονός της ημέρας.


Οι εορτασμοί για τον γάμο -αμάν βρε George... κι εμείς παντρευτήκαμε, δεν κάναμε έτσι-, που χαρακτηριζόταν από μια κλασσική θα λέγαμε κομψότητα και που το λευκό χρώμα κυριαρχούσε, θα συνεχιστούν και σήμερα, με ένα μεγάλο γεύμα το οποίο θα παραθέσει το ζεύγος προς τιμήν των καλεσμένων του που ταξίδεψε τόσες χιλιάδες μίλια προκειμένου να βρεθεί δίπλα του. Άντε, βρε... να ζήσετε...