Πολλά ακούγονταν εδώ και χρόνια, πολλές φήμες, ακόμα περισσότερες παραφιλολογίες όμως, τώρα πια, είναι γεγονός. Η σειρά που όλοι λατρέψαμε στα 90's, τα «X-Files», επιστρέφουν. Πιο συγκεκριμένα,το Fox αποφάσισε την αναβίωσή της μέσω 6 νέων επεισοδίων, τα γυρίσματα των οποίων θα ξεκινήσουν μέσα στο καλοκαίρι που μας έρχεται.
Οι Dana Scully και Fox Mulder, κατά κόσμον Gillian Anderson και David Duchovny, θα επιστρέψουν στα καθήκοντά τους, όπως και ο δημιουργός της σειράς, Chris Carter που όπως ο ίδιος δήλωσε, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να επιστρέψουν τα «X-Files», αφού ο κόσμος μοιάζει να έχει γίνει πιο περίεργος από ποτέ.
Η αγαπημένη και πασίγνωστη σειρά επιστημονικής φαντασίας προβάλλονταν από το 1993 έως το 2002, γράφοντας ιστορία στο τηλεοπτικό χώρο, κερδίζοντας μεταξύ άλλων βραβείων 16 Emmy. Το 1998, κυκλοφόρησε η ταινία «The X-Files», κόβοντας εισιτήρια που απέφεραν 189,2 εκατομμύρια δολάρια. Το 2008 βγήκε στους κινηματογράφους η δεύτερη ταινία, «The X-Files: I Want to Believe», η οποία όμως δεν είχε ανάλογη επιτυχία, με τα εισιτήρια να φτάνουν μόλις τα 68,4 εκατομμύρια δολάρια.
Η ημερομηνία έναρξης προβολής των νέων επεισοδίων δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, αλλά το Fox σκοπεύει να το κάνει όσο το δυνατόν συντομότερο και το ίδιο θα κάνουμε και εμείς, όταν θα γνωρίζουμε κάτι νεότερο