Έναν μόλις χρόνο πριν κλείσει μισό αιώνα στο χώρο του τραγουδιού, η Αρλέτα με τη χαρισματική της φωνή μας υποδέχεται στο Βεάκειο Θέατρο του Πειραιά τη Κυριακή 06 Σεπτεμβρίου 2015, παρέα με τους φίλους της.

Μία τραγουδοποιός που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στην ελληνική μουσική σκηνή, σε ένα πρόγραμμα όπου θα περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, αλλά και τραγούδια που αγαπάει η ίδια, σε μία μυσταγωγική ατμόσφαιρα, όπως μόνο εκείνη ξέρει να χτίζει με το κοινό.

Η πιο ιδιαίτερη φωνή της γενιάς της, όπως έχει χαρακτηριστεί από πολλούς, με αυτήν την γλυκιά της μελωδική μελαγχολία, θα μας μεταφέρει στο «Μπαρ το ναυάγιο», θα μας κεράσει «Batida de coco”, θα μας διηγηθεί την ιστορία της «Σερενάτας», θα μας ταξιδέψει σε «Ήσυχα βράδια» και πολλά ακόμα που δείχνουν ότι η ίδια αλλά και τα τραγούδια της, έχουν το χάρισμα να παραμένουν πάντα φρέσκα και επίκαιρα.

Μαζί της τέσσερις εξαιρετικοί καλλιτέχνες και αγαπημένοι της φίλοι, που θα κάνουν αυτήν την βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή. Η Νένα Βενετσάνου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Ντόρα Μπακοπούλου και ο Γιάννης Σπανός θα μας χαρίσουν σπουδαίες στιγμές σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Αρλέτα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Αρλέτα
Γιάννης Σπανός
Νένα Βενετσιάνου
Ντόρα Μπακοπούλου
Γιάννης Ζουγανέλης