H εταιρία θεάτρου Lamba παρουσιάζει τη μαύρη κωμωδία της Γλύκας Στόιου, Σκουληκότρυπα, στο Θέατρο Τ στη Θεσσαλονίκη για 4 παραστάσεις.

Δυο γυναίκες. Ένα παιχνίδι. Σε μία ώρα κάποιος θα πεθάνει. Η Μπέττυ και η Μπου βαριούνται θανάσιμα. Για να σκοτώσουν την ώρα τους, αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι γνώσεων, τη «Σκουληκότρυπα». Στη διάρκεια του παιχνιδιού αναπαριστούν στιγμιότυπα από τη ζωή δέκα κατά συρροή δολοφόνων που έχουν υπάρξει στ’ αλήθεια. Όποια κερδίσει θα σκοτώσει την άλλη. Μια διαδραστική παράσταση για έναν κόσμο όπου κυριαρχεί το παράλογο. Ένα ζωντανό μουσείο εγκληματολογίας. Δυο γυναίκες. Ένα παιχνίδι. Σε μία ώρα κάποια θα πεθάνει. Αντέχεις την αναμονή; Και η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Τικ τακ.

Αφού έγινε της Σκουληκότρυπας στο Θέατρο Αγγέλων Βήμα στην Αθήνα, η «Σκουληκότρυπα» ανεβαίνει στο Θέατρο Τ στη Θεσσαλονίκη για να μετατρέψει τη σκηνή σε θανάσιμη αρένα μόνο για 4 παραστάσεις: Σάββατο & Κυριακή, 07 & 08, 14 & 15 Νοεμβρίου, στις 21:00μ.μ.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο - Σκηνοθεσία: Γλύκα Στόιου
Παίζουν: Αγγελική Καρακαξίδου, Γλύκα Στόιου
Φώτα: Νίκος Λαζαρίδης
Σκηνικά – Κουστούμια – Μουσική Επιμέλεια: Lamba
Φωτογραφίες: Στέλιος Ευσταθόπουλος
Video: FAOS tv productions

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 75'

Λίγα λόγια για τη Lamba

Η «Σκουληκότρυπα» είναι η δεύτερη παραγωγή της εταιρίας θεάτρου Lamba και αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους. Τον Ιανουάριο του 2015 εξασφάλισε στη Γλύκα Στόιου μια θέση στο High Tide Festival - Playwright Workshop του Λονδίνου. Η πρώτη παραγωγή ήταν η παιδική διαδραστική παράσταση «Δον Κιχώτες», μια διασκευή της Γλύκας Στόιου βασισμένη στο Δον Κιχώτη του Θερβάντες. Οι «Δον Κιχώτες» ξεκίνησαν την περιπλάνησή τους με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κρήτης το 2013, συνέχισαν στο Λουξεμβούργο το 2014 και το 2015, κυνήγησαν την περιπέτεια σε σχολεία, πλατείες και θέατρα σε όλη την Ελλάδα. Τον Ιούνιο, η Γλύκα Στόιου ήταν καλεσμένη στο 23ο Last Frontier Theatre Conference στο Βαλντίζ της Αλάσκας, όπου οι «Δον Κιχώτες» παρουσιάστηκαν από Αμερικανούς καλλιτέχνες.

Τοποθεσία: ΘΕΑΤΡΟ Τ, Φλέμινγκ 16, Θεσσαλονίκη

Ημερομηνία: Σάββατο & Κυριακή, 07 & 08, 14 & 15 Νοεμβρίου, στις 21:00μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 10€
Φοιτητικό: 8€
Ατέλειες, ανέργων: 5€

Πληροφορίες - κρατήσεις: Τηλ.: 2310-854333 (18.00μ.μ. - 21.00μ.μ.) & 6973306387