Οι Εκδόσεις Πηγή και ο συγγραφέας Δημήτρης Οικονόμου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου "Πρόσωπα Αισθήσεων".

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και ώρα 19:00μ.μ., στον Πολυχώρο Αίτιον (Τζιραίων 8, κοντά στο σταθμό μετρό "Ακρόπολη").

Εκτός από τον συγγραφέα θα μιλήσουν οι:
Νταίζη Σεμπεκοπούλου (ηθοποιός)
Γιώργος Βούλγαρης (ηθοποιός)
Ευάγγελος Χαλκιαδάκης (ηθοποιός)
Κωνσταντίνος Τσονόπουλος (ηθοποιός/σκηνοθέτης)

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

ΠΡΟΣΩΠΑ που μοιράζονται τις αισθήσεις τους.
Άνθρωποι που κάνουν σιγά – σιγά βήματα στην ίδια τη ζωή. Πιάνουν το χέρι σου, σου ψιθυρίζουν στο αυτί, σε φιλάνε στο στόμα, σε κοιτούν στα μάτια και πάνω απ’ όλα σου μοιράζουν λέξεις και σου λένε μόνο την αλήθεια.
Σίγουρα έχετε ακούσει να λένε πως μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις. Εγώ λέω πως μία λέξη ισούται με χίλιες λέξεις κι ακόμη παραπάνω. Έτσι πιστεύω πως συμβαίνει και με την ποίηση, μα και με την ίδια τη ζωή! Κι όλα όταν μοιράζονται κάνουν την πορεία της ζωής ευκολότερη.
Στις λέξεις που ακολουθούν, σίγουρα θα δείτε κάτι από σας. Ακόμη όμως κι αν δεν το δείτε, σίγουρα θα το νιώσετε, μιας και όλοι μας συναντούμε καθημερινά αλλά αλλάζουμε και οι ίδιοι πολλά ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ.

Λίγα λόγια για το συγγραφέα:

Ο Δημήτρης Οικονόμου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα! Όπως λέει ο ίδιος, είναι με το ένα πόδι εδώ και το άλλο πόδι εκεί!
Έχει σπουδάσει Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί στον ξενοδοχειακό κλάδο. Ωστόσο, από μικρό τον κέρδισε το θέατρο και έχει να θυμάται συμμετοχές σε θεατρικές ομάδες και παραστάσεις μέχρι και σήμερα.
Η γραφή ξεκίνησε συστηματικά τα τελευταία χρόνια αν και γράφει από το 2007.
Τα Πρόσωπα Αισθήσεων (Εκδόσεις Πηγή) είναι το πρώτο του βιβλίο.