Οι εκδόσεις Λιβάνη παρουσιάζουν το βιβλίο της Βιολέττας Κουμπή, «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζανε προχθές», την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 20.30μ.μ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι συγγραφείς:
- Βασιλική Λεβεντάκη
- Γιώτα Στεφάνου 
- Σίσσυ Θεοφανοπούλου

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο συγγραφέας:
- Χρήστος Φασούλας

Την παρουσίαση θα καλύψει το Bookia, δημοσιογραφικά και τηλεοπτικά.
- http://www.bookia.gr/index.php?action=BTV

_________
Να ένα μικρό δείγμα μιας τρελής ιστορίας, στην οποία η Βίκυ και ο Αλέξανδρος μπλέκουν διαρκώς σε ασύλληπτες αλλά καθημερινές καταστάσεις, σ’ ένα μυθιστόρημα σπιντάτο, γεμάτο εξωφρενικό χιούμορ και ανατροπές.

Εκείνη: Φιλόλογος με μεταπτυχιακά, πνευματώδης, ευαίσθητη, παρορμητική και κουκλάρα.

Εκείνος: Άξιος ιδιοκτήτης γραφείου τελετών, άχαρος, αναίσθητος, προγραμματισμένος και δίμετρος – να τα λέμε κι αυτά.

Τι κοινό μπορεί να έχουν λοιπόν η Βίκυ με τον Αλέξανδρο; Κανένα! Κι όμως, παραμένουν μαζί. Μαζί βέβαια τρόπος του λέγειν, μιας και ο Αλέξανδρος (που συν τοις άλλοις είναι και κολλημένος με την πρώην του) δεν την πλησιάζει ερωτικά. Η Βίκυ έχει δοκιμάσει τα πάντα μαζί του, αλλά τζίφος.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, προκύπτουν από το πουθενά τα παρακάτω:η παπα-Λάμπραινα, ένα στρουμφάκι, μια γιαγιά παρανοϊκή, ένα ζευγάρι σκαρπινάκια, ο ποιητής Φανφάρας, μια Ρωσίδα στριπτιτζού, το μωρό της Ρόζμαρι, ο Αθανάσιος Διάκος, η βασίλισσα της Αγγλίας, ένα μέντιουμ από το Μενίδι, το φάντασμα του Καζαντζίδη, ένας υπουργός λαμόγιο και ένας μυστήριος γυμναστής.