Οι Εκδόσεις iWrite και οι συγγραφείς του συλλογικού έργου "Οι Μάγισσες της Θεσσαλίας" σας προσκαλούν στη παρουσίαση του νέου μας βιβλίου που θα πραγματοποιηθεί στη Λάρισα, στο Γαλλικό Ινστιτούτο, Κούμα 28, την Πέμπτη 21 Ιανουαρίου στις 19:00μ.μ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο λογοτέχνης Κώστας Λάνταβος, η ποιήτρια Αναστασία Μανώλη και ο συγγραφέας Γιώργος Ιωαννίδης. Στα πλαίσια της βραδιάς θα πραγματοποιηθεί η βράβευση του 1ου νικητή του Διαγωνισμού Διηγημάτων "Οι Μάγισσες της Θεσσαλίας".

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Μια αρχαία παράδοση θέλει οι γυναίκες του Θεσσαλικού κάμπου να είναι περίφημες μάγισσες που με τις γητείες τους κυριαρχούσαν στον έρωτα, κατέβαζαν το Φεγγάρι και σήκωναν τους νεκρούς. Η παράδοση αυτή φτάνει μέχρι τις μέρες μας, γι’ αυτό και οι Εκδόσεις iWrite, θέλοντας να αναδείξουν αυτό το ιδιαίτερο πολιτισμικό στοιχείο της Θεσσαλίας, πραγματοποίησαν ένα ανοιχτό Διαγωνισμό διηγήματος με θέμα τις μάγισσες της Θεσσαλίας. Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και από τους συμμετέχοντες επιλέχθηκαν εκείνοι που με τον πλέον λογοτεχνικό τρόπο μπόρεσαν να αποδώσουν τη φήμη και το μυστήριο των μαγισσών.