7 ημέρες... Τόσες έμειναν μέχρι το πρώτο μέρος της πολύ καυτής ερωτικής σειράς της C.L. Parker, "Million Dollar Duet", να κυκλοφορήσει και στη χώρα μας από τις εκδόσεις Κεστός, που έχουν αποδείξει πως ξέρουν να πιάνουν τον αναγνωστικό παλμό και να προσφέρουν στο κοινό ακριβώς αυτό που ζητάει.

Ένα εκατομμύριο... βρόμικα μυστικά, έρχονται να ξεδιπλωθούν μέσα από την αφήγηση 352 σελίδων, στις 23 Νοεμβρίου, και σας προκαλούν να τα ανακαλύψετε και να τα... ζήσετε. Μια ιστορία όπου το σαρκικό πάθος συγκρούεται με την ερωτική επιθυμία και αυτή με το συναίσθημα, και όπου δύο διαφορετικοί άνθρωποι καλούνται να συνυπάρξουν υπό συγκεκριμένους όρους, ακολουθώντας συγκεκριμένα όρια, που όμως είναι δύσκολο να μην ξεπεράσουν. Γιατί ο έρωτας είναι παράξενος, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα... μπορεί ν' αλλάξει ακόμα κι εσένα...

Η περίληψη του βιβλίου:
Όταν ένα ζήτημα ζωής και θανάτου απειλεί να διαλύσει την οικογένειά της, η Ντιλέιν Τάλμποτ κάνει την υπέρτατη θυσία: βγάζει το κορμί της σε πλειστηριασμό σ’ ένα πριβέ κλαμπ του Σικάγου για «εκλεπτυσμένα» γούστα.
Θα την αποκτήσει ο μεγιστάνας Νόα Κρόφορντ και θα την οδηγήσει σε έναν δρόμο αφύπνισης των επιθυμιών και των αισθήσεων –και ασύγκριτης ηδονής, που ποτέ δεν είχε φανταστεί πως θα μπορούσε να νιώσει. Ο Νόα δεν γνωρίζει για ποιον λόγο η Ντιλέιν πούλησε το κορμί της για δύο εκατομμύρια δολάρια. Αυτό που ξέρει είναι ότι πέτυχε την τέλεια συμφωνία: η καλλονή με τη μηδαμινή ερωτική πείρα θα μάθει να ικανοποιεί όλες τις ερωτικές ανάγκες του, χωρίς ποτέ ν’ απειλήσει την καρδιά του.
Από την αρχή όμως τα πράγματα ανάμεσά τους παίρνουν φωτιά. Συγκρούονται και καβγαδίζουν μέχρι τελικής πτώσεως, αλλά δεν αντέχουν ούτε στιγμή να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο. Και στον έρωτα είναι ασυγκράτητοι. Ανελέητοι.
Σύντομα, αυτή η σχέση που ξεκίνησε με ένα ψυχρό επαγγελματικό συμβόλαιο παίρνει μια αναπάντεχη τροπή. Αρχίζει να γίνεται κάτι που κανένας από τους δύο δεν είχε προβλέψει –ούτε και ήθελε: αληθινός έρωτας.

Απολαύστε ένα ερωτικό μυθιστόρημα γεμάτο στιγμές πάθους, ηδονής και έντασης.

"Είμαι μια σκλάβα του σεξ. Το παράδοξο είναι ότι αυτή η ζωή δεν μου επιβλήθηκε. Εγώ την επέλεξα. Ονομάζομαι Ντιλέιν Τάλμποτ, όμως μπορείτε να με λέτε Λέινι. Αυτή είναι η ιστορία μου".