Juste la fin du monde - Ακριβώς το τέλος του κόσμου
Δραματική
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Μετά από δώδεκα χρόνια απουσίας, ένας συγγραφέας, ο Louis, επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε, σχεδιάζοντας να ανακοινώσει στην οικογένεια του τον επερχόμενο του θάνατο. Καθώς το βράδυ προχωράει, η οικογενειακή συγκέντρωση πλημμυρίζει από πολλαπλά συναισθήματα και κάθε προσπάθεια κατανόησης σαμποτάρεται από ανθρώπους ανίκανους να ακούσουν ή να αγαπήσουν.



Nerve - Θάρρος ή αλήθεια
Θρίλερ
Διάρκεια: 96'

Η περίληψη:
Η Vee, μια σκληρή δουλευταρού στην τελευταία τάξη του λυκείου, βαριέται να ζει μια ζωή στο περιθώριο, ενώ την ίδια ώρα η κολλητή της, η Sydney, τραβάει όλη την προσοχή και σπάει κάθε κανόνα για κάνει την πλάκα της. Αποφασισμένη να δραπετεύσει από την ασφάλεια που της παρέχει μια επερχόμενη θέση σε κολέγιο, η Vee θα κάνει μια τολμηρή πράξη σε on-line παιχνίδι «θάρρους ή αλήθειας», που όμως θα τη βάλει στο επίκεντρο μιας γεμάτης αδρεναλίνη περιπέτειας. Ζευγαρώνοντας με τον μυστηριώδη Ίαν, η κοπέλα ανακαλύπτει ότι είναι γενναιότερη από ό,τι νόμιζε. Αλλά όταν το παιχνίδι παίρνει απειλητική στροφή, η Vee προσπαθεί να φύγει, για να ανακαλύψει ότι όλο της το μέλλον εξαρτιέται από το φινάλε του παιχνιδιού και τον τελευταίο του γύρο.



Suburra - Suburra: Υπόγεια πόλη
Αστυνομική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Ένας γκάνγκστερ, γνωστός με το ψευδώνυμο «Σαμουράι», θέλει να μετατρέψει μια μικρή πόλη κοντά στη Ρώμη σε νέα Ατλάντικ Σίτι. Ένας διεφθαρμένος πολιτικός, ο οποίος έχει αδυναμία σε νεαρές πόρνες και την κοκαΐνη, τον προστατεύει, με τη βοήθεια ενός ισχυρού καρδιναλίου. Όλα τα τοπικά αφεντικά της μαφίας έχουν συμφωνήσει να συνεργαστούν για να πετύχουν τον κοινό στόχο. Αλλά η ειρήνη δεν πρόκειται να διαρκέσει πολύ, κι ένας άγριος πόλεμος μεταξύ των συμμοριών είναι έτοιμος να καταστρέψει το όνειρο του Σαμουράι.



Power Rangers
Φαντασίας
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Πέντε συνηθισμένοι μαθητές, ο Zack, η Kimberly, ο Billy, η Trini κι ο ηγετικός Jason, πρέπει να μεταλλαχθούν σε κάτι το μοναδικό, όταν μαθαίνουν ότι η μικρή τους πόλη του Έιντζελ Γκροβ, και μαζί ο κόσμος βρίσκονται υπό τη φοβερή απειλή εξωγήινων, υπό την ηγεσία της Rita Repulsa. Επιλεγμένοι από το πεπρωμένο, οι πέντε ήρωες ανακαλύπτουν ότι είναι οι μόνοι με τη δύναμη να σώσουν τον πλανήτη. Αλλά μπορούν να ξεπεράσουν τα προσωπικά τους προβλήματα, να γίνουν μία γροθιά και να συνεχίσουν τη βαριά παράδοση των Power Rangers;



The carer - Κάποια να με προσέχει
Δραμεντί
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Ο θεατρικός θρύλος Σερ Michael Gifford είναι ασθενής με χρόνο λήξης. Είναι όμως και αθυρόστομος, εριστικός και γενικά ανυπόφορος. Στο σπίτι του καταφτάνει μια Ούγγρα νεαρή μετανάστρια, η Dorottya, για να πάρει τη θέση πολλών πριν από αυτήν που προσπάθησαν να κουράρουν τον ηθοποιό. Κρυφά, η Dorottya ελπίζει να της διδάξει την ερμηνευτική, αλλά ο Michael προτιμά να την κατσαδιάζει, μέχρι που η τυχαία αναφορά σε ένα απόσπασμα του Σαίξπηρ φανερώνει την κοινή τους αγάπη και μαζί αλλάζει για τα καλά η σχέση τους. Καθώς ο Michael μαλακώνει, η Dorottya φέρνει στο φως τις φιλοδοξίες της, και ο καθένας τους έχει να πάρει ένα πολύτιμο μάθημα.



Amerika square
Δραματική
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Ο Τάρεκ, πρόσφυγας από τη Συρία, βρίσκεται με τη δεκάχρονη κόρη του στην Ελλάδα με σκοπό να μεταβεί στη Γερμανία. Με τη βοήθεια του Χασάν, ενός διακινητή μεταναστών, καταστρώνουν το σχέδιο εξόδου από την Ελλάδα με πλαστά διαβατήρια. Ο Μπίλλη, ένας rock n` roll σαραντάρης, ιδιοκτήτης μπαρ στην πλατεία Αμερικής, έχει βαλτώσει με τη μοναχική ζωή του. Όταν η Τερέζα, μια μουσικός από την Αφρική, έρχεται να κάνει τατουάζ στο παράνομο τατού-studio στο πατάρι του μπαρ, ο Μπίλλη την ερωτεύεται. Η Τερέζα, όμως, προκειμένου να πραγματοποιήσει το όνειρό της, αποφασίζει να μεταναστεύσει στη Γαλλία. Ο Νάκος, παλιός φίλος του Μπίλλη, ζει ακόμη με τους γονείς του, μισεί τους ξένους που του έχουν πάρει την πλατεία και θέλει να γίνουν όλα όπως παλιά. Έτσι, καταστρώνει ένα σχέδιο «εξολόθρευσης» μεταναστών. Γίνεται, όμως, ένα μοιραίο λάθος. Το μοιραίο λάθος του Νάκου γίνεται η αφορμή ν` ανατραπούν τα σχέδια της Τερέζας και του Τάρεκ, αλλά και η μοίρα του Μπίλλη.



Ευτυχία - Bliss
Δραματικό θρίλερ
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Η Άννα, μια νεαρή κοπέλα που ζει μόνη της, αρχίζει να ανησυχεί από τα post-it αντίστροφης μέτρησης, που της αφήνει άγνωστος στην πόρτα της. Στην προσπάθεια της να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω από τα κίτρινα χαρτάκια, αρχίζει να υποπτεύεται τους πάντες γύρω της και σταδιακά οδηγείται σε ψυχική κατάρρευση.



All nighter - Φοβού τον πεθερό
Κωμωδία
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Όταν ένας κοσμογυρισμένος, εργασιομανής πατέρας, ο κος Gallo, προσπαθεί να επισκεφτεί την κόρη του την έσχατη στιγμή σε μια ενδιάμεση του στάση στο Λος Άντζελες, ανακαλύπτει ότι αυτή έχει εξαφανιστεί. Έτσι, αναγκάζει τον αδέξιο και νευρικό πρώην της, τον Martin που ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό, να τον βοηθήσει να τη βρει, κατά τη διάρκεια μιας ολοένα και πιο τρελή βραδιάς.



Kalandar sogugu - Το κρύο της τραπεζούντας
Δραματική
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Η ζωή του Mehmet ξύνει τον πάτο της κοινωνικής πυραμίδας. Ζει σε ένα εξαθλιωμένο ορεινό χαμόσπιτο στην Τραπεζούντα, συντροφιά με τη γριά μάνα του, την εξουθενωμένη κι απελπισμένη σύζυγό του και τα δυο παιδιά του. Τα λιγοστά ζωντανά που εκτρέφουν για αναπαραγωγή δεν τους παρέχουν παρά ελάχιστα. Το λογικό θα ήταν να έβρισκε κάποια δουλειά στο κοντινό ορυχείο, όπως τον πιέζει η οικογένεια του για να πληρώσουν τα αμέτρητα χρέη τους, αλλά ο Mehmet γυρνάει τα βουνά μόνος του αναζητώντας με μανία εκείνη τη χρυσοφόρο φλέβα που θα τους λύσει τα προβλήματα μία για πάντα.