Ghost in the shell - Το φάντασμα στο κέλυφος
Επιστημονικής φαντασίας
Διάρκεια: 120'

Η περίληψη:
Η Ταγματάρχης είναι ένα μοναδικό στο είδος της υβρίδιο ανθρώπου-σάιμποργκ, μια πολεμική μηχανή που ηγείται της ειδικής ομάδας 9. Αφοσιωμένοι να σταματήσουν κάθε επικίνδυνο εγκληματία ή εξτρεμιστή, η ομάδα 9 αντιμετωπίζει έναν νέο εχθρό, έναν χακερά, του οποίου μοναδικός στόχος είναι να εξαφανίσει από προσώπου γης τα επιτέγματα της Hanka Robotics στη σάιμπερ-τεχνολογία.



Smurfs: The Lost Village - Τα Στρουμφάκια: Το Χαμένο Χωριό
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Ένας μυστηριώδης χάρτης κάνει τη Στρουμφίτα και τους κολλητούς της, Σκουντούφλη, Σπιρτούλη και Προκόπη να ξεκινήσουν μια απίστευτη κούρσα μέσα από το απαγορευμένο δάσος, που είναι γεμάτο με μαγικά πλάσματα, ώστε να βρουν το χαμένο χωριό πριν το καταφέρνει ο κακός μάγος Δρακουμέλ. Αν τα καταφέρουν, αυτή θα είναι η μεγαλύτερη ανακάλυψη μυστικού στη στρουμφοϊστορία.



The shack - Αναζητώντας την αλήθεια
Φαντασίας
Διάρκεια: 132'

Η περίληψη:
Μετά από μια οικογενειακή τραγωδία, ο Mack Phillips πέφτει σε βαθιά κατάθλιψη που τον κάνει να αμφισβητεί ό,τι πιστεύει. Ενώ αντιμετωπίζει αυτή την κρίση συνείδησης, λαμβάνει μια μυστηριώδη επιστολή που τον προτρέπει να πάει σε μια εγκαταλελειμμένη καλύβα βαθιά στην ερημιά του Όρεγκον. Παρά τις αμφιβολίες του, ο Mack ταξιδεύει ως την καλύβα και συναντά τρεις αινιγματικούς ξένους. Μέσα από αυτήν τη συνάντηση, μαθαίνει σημαντικές αλήθειες που θα μεταμορφώσουν το πώς κατανοεί την τραγωδία του και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα.



Η μεγάλη ουτοπία - The great utopia
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
1917-2017: ένας αιώνας από την Οκτωβριανή Επανάσταση. Το μεγάλο όραμα που συνεπήρε εκατομμύρια ανθρώπους σ` όλο τον πλανήτη, γέννησε μεγάλες ελπίδες, όνειρα, οράματα και μαζί εξεγέρσεις, πολέμους, καταστροφές που σημάδεψαν ανεξίτηλα ολόκληρο τον εικοστό αιώνα. Έναν αιώνα που έζησε τη μεγαλύτερη ουτοπία που γέννησε ποτέ η ανθρωπότητα. Η ταινία αφηγείται την πρώτη κρίσιμη διαδρομή (1917-1934) αυτού του οράματος στη χώρα που γεννήθηκε, τη Σοβιετική Ένωση, ανατρέποντας πολλά από τα μέχρι σήμερα γνωστά στερεότυπα.



The devil's candy - Το δέλεαρ του διαβόλου
Τρόμου
Διάρκεια: 79'

Η περίληψη:
Ο Jesse, ένας αγωνιζόμενος καλλιτέχνης, η νεαρή σύζυγός του, η Astrid, και η κόρη τους Zooey, αγοράζουν το σπίτι των ονείρων τους, όταν η αξία του τελευταίου πέφτει κατακόρυφα εξαιτίας της σκοτεινής ιστορίας που κουβαλάει. Οι ζωές όλων αρχίζουν να περιπλέκονται, όταν ο Jesse γίνεται φερέφωνο της φωνής του σατανά και όταν εμφανίζεται ξαφνικά ο Ray, ο ανισόρροπος γιος της οικογένειας που έμενε στο σπίτι πριν, απαιτώντας να επιστρέψει εκεί και παθαίνοντας εμμονή με τη Zooey.



Trespass against us - Παράνομες ζωές
Αστυνομική
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Τρεις γενεές της οικογένειας των Cutler ζουν ως διαβόητοι παράνομοι ανάμεσα στις πλουσιότερες περιοχές της Βρετανίας. Περνούν την ώρα τους κυνηγώντας, εισβάλοντας σε μεγάλες επαύλεις και βασανίζοντας την αστυνομία. Ανάμεσα σε όλα αυτά, ο Chad βρίσκεται διχασμένος ανάμεσα στον σεβασμό που τρέφει για τον πατέρα του, και το πάθος για μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά του. Αλλά την ίδια ώρα, ο νόμος ζυγώνει ολοένα και περισσότερο στη φαμίλια, και ίσως να είναι πια στο δικό του χέρι η κρίσιμη απόφαση.



Dalida - Ciao amore... Dalida
Βιογραφική
Διάρκεια: 124'

Η περίληψη:
Από τη γέννηση της στο Κάιρο το 1933 έως την πρώτη της συναυλία στο Παρίσι το 1956. Από τον γάμο της με τον Lucien Morisse, διευθυντής του νεοσύστατου τότε ραδιοφωνικού σταθμού Europe 1, έως την άνοδο στην ντίσκο σκηνή. Από το ταξίδι αυτογνωσίας στην Ινδία, έως τη διεθνή επιτυχία του τραγουδιού «Gigi l`Amoroso» το 1974. Αυτή είναι η ιστορία της Dalida, συγκινητική όσο και τραγική, ένα πορτρέτο μιας συναισθηματικά περίπλοκης γυναίκας που γεννήθηκε για να γίνει αστέρι. Μια μοντέρνα γυναίκα δίχως συμβάσεις, που έζησε σε συμβατικούς καιρούς.



Grave - Raw
Τρόμου
Διάρκεια: 99'

Η περίληψη:
Όλοι στην οικογένεια της Justine είναι κτηνίατροι, αλλά και χορτοφάγοι. Στα 16 της, είναι μια ευφυής και υποσχόμενη μαθήτρια. Όταν ξεκινάει τη σχολή κτηνιατρικής, εισβάλει σε έναν παρακμιακό, ανελέητο και επικίνδυνα ελκυστικό κόσμο. Κατά την πρώτη βδομάδα που πρέπει να λάβει μέρος σε ειδικές ιεροτελεστίες, απεγνωσμένα προσπαθώντας να ταιριάξει με το περιβάλλον, αψηφά τα ιδανικά της οικογένειας της τρώγοντας ωμό κρέας για πρώτη φορά. Η Justine σύντομα θα ζήσει τις τρομερές συνέπειες της πράξης της, όταν ο αληθινός της εαυτός βγαίνει στην επιφάνεια.



El ciudadano ilustre - Ο επιφανής πολίτης
Σάτιρα
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Αφού πρώτα αρνείται μεγάλα βραβεία ανά τον πλανήτη, ο κος Mantovani, κάτοχος Νόμπελ λογοτεχνίας, αποδέχεται την πρόσκληση να επισκεφτεί τη γενέτειρα του πόλη στην Αργεντινή, η οποία άλλωστε είναι η έμπνευση για όλα του τα βιβλία. Αλλά αποδεικνύεται ότι αυτή ήταν η χειρότερη ιδέα στη ζωή του. Να περιμένεις το απροσδόκητο όταν χρησιμοποιείς αληθινούς ανθρώπους ως χαρακτήρες στα μυθιστορήματα σου.



Orpheline - Σε τέσσερις χρόνους
Δραματική
Διάρκεια: 111'

Η περίληψη:
Τέσσερα στιγμιότυπα από τις ζωές τεσσάρων γυναικών… Η νεαρή Sandra που μετακομίζει στο Παρίσι και συναντά την καταστροφή. Η νεαρή Karine περνά μια ζωή με αναποδιές και δραπετεύσεις από το σπίτι, μια και όλα είναι καλύτερα μακριά από την οικογένεια της. Η μικρή Kiki, όπου ένα παιχνίδι κρυφτού μετατρέπεται σε τραγωδία. Τέλος, η ενήλικη Renee, μια γυναίκα που νόμιζε ότι ήταν ασφαλής από το παρελθόν της. Σταδιακά, αρχίζουμε να αντιλαμβανόμαστε ότι και οι τέσσερις αυτές είναι διαφορετικές όψεις της ίδιας γυναίκας.