Λίγο πριν φτιάξετε βαλίτσες για καλοκαιρινές διακοπές, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προ(σ)καλούν στην πιο πρωτότυπη «μονομαχία» της χρονιάς για τους φαν του αστυνομικού και ειδικά τους Nesbomaniacs που θα διεξαχθεί στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα), τη Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017, στις 20.30μ.μ.
Αφορμή: Ο Jo Nesbo, ο νορβηγός συγγραφέας που έχει καθηλώσει εκατομμύρια αναγνώστες με τα βιβλία του για τα οποία μιλάει όλος ο πλανήτης.

Οι όροι του παιχνιδιού: Ο συγγραφέας Βαγγέλης Γιαννίσης και ο δημοσιογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος διασταυρώνουν τα ξίφη τους και επιχειρηματολογούν μέχρι τελικής πτώσεως. Οι δύο μονομάχοι θα κονταροχτυπηθούν για χάρη του ροκ σταρ της αστυνομικής λογοτεχνίας, στον βωμό των προτιμήσεών τους υπέρ του Χιονάνθρωπου ή της Δίψας.
Σε ρόλο διαιτητή, η ραδιοφωνική παραγωγός και φανατική Nesbomaniac Εύη Σιδηροπούλου δίνει πάσες, κάνει ερωτήσεις, δυναμιτίζει και συντονίζει τη συζήτηση.

Και φυσικά στο τέλος τον λόγο έχει το κοινό, καθώς είναι αδύνατο να μείνει κανείς αμέτοχος σ’ αυτό το debate. Εσύ με ποιον είσαι; Μια εκδήλωση που δεν πρέπει με τίποτα να χάσετε!

Συντονιστείτε στη σελίδα μας στο facebook για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκδήλωση.