Early man - Ο άνθρωπος των σπηλαίων
Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Στις αυγές της ανθρωπότητας, όταν προϊστορικά πλάσμα και μαμούθ κατακλύζανε τη Γη, ο τολμηρός άνθρωπος των σπηλαίων Dug, μαζί με το φιλαράκι του τον Hognob, ενώνει τη φυλή του ενάντια στους πολέμαρχους της Εποχής του Χαλκού, σε μια μάχη όπου θέλει να τους νικήσει μέσα στο ίδιο τους το παιχνίδι. Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα στην ιστορία.



Mark Felt: The man who brought down the White House - Ο άντρας που έριξε τον Λευκό Οίκο
Βιογραφική
Διάρκεια: 103'

Η περίληψη:
Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του πιο άγνωστου άνδρα στην Αμερικανική ιστορία, του Mark Felt, του δευτέρου σε ιεραρχία αξιωματικού του FBI, ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως το «βαθύ Λαρύγγι» ή αλλιώς καρφί στο σκάνδαλο του Watergate. Η ταυτότητα του μυστικού πληροφοριοδότη παρέμεινε για πάνω από 30 χρόνια πηγή συνεχούς δημόσιας περιέργειας και εικασιών μέχρι που το 2005 ο Felt αυτοαποκαλύφθηκε μέσω ενός άρθρου στο Vanity Fair. Ενώ το όνομα του έγινε δημοσίως γνωστό για πάνω από μία δεκαετία, λίγοι γνώριζαν την προσωπική και επαγγελματική ζωή του εξαιρετικά ιδιοφυούς και ασυμβίβαστου Φελτ ο οποίος ρίσκαρε και τελικά θυσίασε τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων της οικογένειας , της καριέρας και τελικά της ελευθερίας του, για να φέρει στο φως αυτά που γνώριζε. Ο Mark Felt μας δείχνει το Watergate όπως δεν το έχουμε δει ποτέ ξανά.



Phantom thread - Αόρατη κλωστή
Εποχής
Διάρκεια: 130'

Η περίληψη:
Λονδίνο, δεκαετία του 1950. Ο διάσημος μόδιστρος Reynolds Woodcock και η αδελφή του, Cyril, βρίσκονται στο επίκεντρο της βρετανικής μόδας, ντύνοντας το παλάτι, κινηματογραφικούς αστέρες, πλούσιους και δημόσια πρόσωπα υπό το ευδιάκριτο στυλ του Οίκου των Woodcock. Γυναίκες πάνε κι έρχονται στη ζωή του Reynolds, παρέχοντας στον κατά συνείδηση εργένη την έμπνευση και τη συντροφιά, μέχρι που πέφτει πάνω σε μια νεαρή, ισχυρής θέλησης γυναίκα, την Alma, που σύντομα θα γίνει η σταθερά στη ζωή του ως μούσα κι ερωμένη. Αυτός που κάποτε έλεγχε και σχεδίαζε απόλυτα τη ζωή του, βρίσκεται τώρα διασπασμένος από την αγάπη.



Dolphin man
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 80'

Η περίληψη:
Η ζωή του μυθικού Γάλλου πρωταθλητή άπνοιας Jacques Mayol, ο οποίος ενέπνευσε την ταινία Απέραντο Γαλάζιο.