Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα

ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

που είναι βασισμένο στα ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ της Μαρίας Αγγελίδου το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019, στις 12:30μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Τα παιδιά ακολουθούν στον χάρτη το ταξίδι του Ηρακλή, αναγνωρίζουν τους άθλους όπως αυτοί απεικονίζονται σε αγγεία και γλυπτά και στη συνέχεια διασκεδάζουν παίζοντας παντομίμα, ανακαλύπτουν τη σχέση των άθλων με τα μεταλλεύματα και τα υδραυλικά έργα, εξερευνούν τη σημασία και τον συμβολισμό των άθλων και τέλος δημιουργούν τα ίδια τον δέκατο τρίτο άθλο του Ηρακλή, βάζοντας τον ήρωα να σώσει την ανθρωπότητα από ένα σύγχρονο πρόβλημα. Το πρόγραμμα έχει σχεδιάσει και εμψυχώνει η ηθοποιός Μαρία Τερζάκη.

Απευθύνεται σε παιδιά από 7 ετών, διαρκεί μία ώρα και μπορεί να φιλοξενήσει ως και 25 παιδιά.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail:
___________________________________________________________________________________


Ο IANOS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το νέο βιβλίο της Ελένης Ανδρεάδη


το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019, στις 11.00π.μ., στο παιδικό τμήμα του βιβλιοπωλείου IANOS (Σταδίου 24, Αθήνα).

Γίνε για άλλη μια φορά πρωταγωνιστής σε μια ακόμα απόρρητη αποστολή για να σώσεις τον κόσμο. Μαζί με τους μυστικούς Πράκτορες του Πλανήτη Ιάσονα, Ανίτα, Μπεν και Μαρί-Λουίζ, πρέπει να σταματήσεις τον υπερ-κακό Ιβάν Φον Βαμπάρουερ που με την κόρη του Νέρα επιδιώκουν την εξαφάνιση όλων των ζώων του πλανήτη μέσα σε 24 ώρες.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

Για παιδιά από 7 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΕΠΙΚΕΝΤΡΟΝ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο

σε διασκευή της Λίνας Σωτηροπούλου

το Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αγίων Αναργύρων 5, Άγιοι Ανάργυροι).

Ο Όμηρος έγραψε για το ταξίδι του Οδυσσέα, από την Τροία ως την Ιθάκη μια ιστορία σαν ποιηματάκι. Την πρώτη μέρα που έφυγαν τα πλοία από την Τροία, κακοκαιρία έπιασε κι έκανε τρικυμία. Μα ήταν πολυμήχανος και όλα τα ξεπερνούσε στο σπίτι του θα γύρναγε που τόσο επιθυμούσε. Κατάφερε και πέρασε πολλές δοκιμασίες και στην Ιθάκη έφτασε παρά τις δυσκολίες.

Η συγγραφέας Λίνα Σωτηροπούλου σας περιμένει για να σας πει την πιο πολυτραγουδισμένη και χιλιοειπωμένη ιστορία όλων των εποχών, το ταξίδι του Οδυσσέα για την Ιθάκη του, να κάνετε με τη βοήθειά της το δικό σας ταξίδι και να γίνετε κι εσείς «πολυμήχανοι»!

ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

Για παιδιά από 4 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ