The Lion King - Ο Βασιλιάς των Λιονταριών
Περιπέτεια
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Ο μικρός Simba μεγαλώνει ως διάδοχος του πατέρα του Mufasa, του σοφού λιονταριού και βασιλιά της ζούγκλας. Αλλά ο αδελφός του Mufasa, Scar , έχει άλλα σχέδια για το θρόνο και μαζί με τις ύαινες καταστρώνει ένα μοχθηρό σχέδιο.



Anna
Περιπέτεια
Διάρκεια: 118'

Η περίληψη:
Η Anna είναι μια Ρωσίδα σταρ της πασαρέλας και ταυτόχρονα μια δολοφόνος εκπαιδευμένη από τις σοβιετικές μυστικές υπηρεσίες.



Red Joan - Η κόκκινη Τζόαν
Κατασκοπευτική
Διάρκεια: 101'

Η περίληψη:
Η Joan Stanley είναι μια συνταξιούχος δημόσια υπάλληλος, η οποία το 2000 συλλαμβάνεται από τις βρετανικές αρχές με την κατηγορία ότι, αμέσως μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, διοχέτευε σχέδια κατασκευής της ατομικής βόμβας στους Σοβιετικούς.



The dead don't die - Οι νεκροί δεν πεθαίνουν
Κωμωδία
Διάρκεια: 104'

Η περίληψη:
Η ήσυχη καθημερινότητα της κωμόπολης του Σέντερβιλ διαταράσσεται από μια σειρά παράξενων φυσικών φαινομένων και σε λίγο οι κάτοικοί της δέχονται επίθεση από αιμοδιψή ζόμπι που βγαίνουν από τους τάφους τους.



Stockholm - Η ληστεία της Στοκχόλμης
Περιπέτεια
Διάρκεια: 92'

Η περίληψη:
Τον Αύγουστο του 1973, ένας ένοπλος εισβάλλει στο υποκατάστημα μιας τράπεζας στη σουηδική πρωτεύουσα, κρατώντας ομήρους τους υπαλλήλους της. Η εξέλιξη της ληστείας θα γεννήσει τον ψυχολογικό όρο «σύνδρομο της Στοκχόλμης».



Le gendarme de Saint-Tropez - Ο χωροφύλακας του Σεν Τροπέ
Κωμωδία
Διάρκεια: 90'

Η περίληψη:
Ο χωροφύλακας Ludovic Cruchot μετατίθεται στη γαλλική Ριβιέρα, όπου ανάμεσα στα αστυνομικά του καθήκοντα πρέπει να φροντίσει και την άτακτη κόρη του.



Berlin - Die sinfonie der Großstadt - Βερολίνο: Η συμφωνία μιας μεγαλούπολης
Ντοκιμαντέρ
Διάρκεια: 60'

Η περίληψη:
Ένα 24ωρο στη γερμανική πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης.



The lady vanishes - Η κυρία εξαφανίζεται
Θρίλερ
Διάρκεια: 97'

Η περίληψη:
Μια εκκεντρική Αγγλίδα συνταξιδεύει με μια ηλικιωμένη γκουβερνάντα σε ένα τρένο που διασχίζει την Ανατολική Ευρώπη του ’30. Στη διάρκεια του ταξιδιού, η κυρία εξαφανίζεται και προς μεγάλη έκπληξη της ηρωίδας όλοι οι συνταξιδιώτες αρνούνται την ύπαρξή της.