Misbehaviour - Miss Απειθαρχία
Δραματική κομεντί
Διάρκεια: 106'

Η περίληψη:
Τα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Κόσμος» του 1970 πραγματοποιούνται στο Λονδίνο με παρουσιαστή τον διάσημο Αμερικανό κωμικό Bob Hope. Πρόκειται για το διαγωνισμό με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στον κόσμο, κάτι το οποίο θέλουν να εκμεταλλευτούν τα μέλη του Κινήματος για τη Γυναικεία Χειραφέτηση, εισβάλλοντας στη σκηνή και διακόπτοντας τη ζωντανή αναμετάδοση.



El plan - Ένα τέλειο σχέδιο
Δραματική
Διάρκεια: 79'

Η περίληψη:
Τρεις φίλοι, άνεργοι από καιρό, οργανώνουν μια εκδρομή και συναντιούνται στο σπίτι ενός απ’ αυτούς έτοιμοι να ξεκινήσουν. Το σχέδιό τους, όμως, κολλάει από την αρχή, καθώς το αμάξι τους έχει μηχανική βλάβη.



Ava - Επικίνδυνη ομορφιά
Περιπέτεια
Διάρκεια: 96

Η περίληψη:
Η Ava είναι μια ικανότατη επαγγελματίας δολοφόνος που παραβιάζει συνεχώς τα πρωτόκολλα, με αποτέλεσμα να εξοργίσει τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης στην οποία ανήκει. Πλέον έχει γίνει η ίδια στόχος και πρέπει να ξεφύγει από τους πρώην εργοδότες της.



Odio l’ estate - Όχι άλλο καλοκαίρι
Κωμωδία
Διάρκεια: 110'

Η περίληψη:
Τρεις οικογένειες διαπιστώνουν πως έχουν νοικιάσει για τις καλοκαιρινές τους διακοπές το ίδιο εξοχικό σπίτι. Αναγκάζονται να συγκατοικήσουν και τα ευτράπελα ξεκινούν...



Chambre 212 - Μια νύχτα μαγική
Κομεντί
Διάρκεια: 86'

Η περίληψη:
Μετά από 20 χρόνια γάμου, η Maria αποφασίζει να αφήσει τη συζυγική στέγη και μετακομίζει κρυφά στο δωμάτιο 212 του ξενοδοχείου απέναντι από το σπίτι της. Έχοντας πανοραμική θέα του διαμερίσματός της, κάνει έναν απολογισμό της ζωής και του γάμου της.



Terra Willy: Planète inconnue - Ο πλανήτης του Γουίλι

Κινούμενα σχέδια
Διάρκεια: 89'

Η περίληψη:
Μετά την καταστροφή του διαστημοπλοίου τους, ο Willy χωρίζεται από τους γονείς του και καταλήγει σε έναν ανεξερεύνητο πλανήτη. Μαζί με ένα ρομπότ που του τελειώνουν οι μπαταρίες, πρέπει, αφενός, να επιβιώσει σε ένα άγνωστο περιβάλλον και, αφετέρου, να στείλει μήνυμα στην αποστολή διάσωσής του.