Χιλιάδες fans της τηλεοπτικής σειράς "Sherlock" περιμένουν πως και πως την έναρξη της 4ης season, με τις διάφορες φήμες που οργιάζουν σχετικά με την παραγωγή να έχουν εξάψει ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον τους. Η πιο έντονη φημολογία όλων είναι πως στο ρόλο του τρίτου αδερφού Holmes -καθότι το τελευταίο επεισόδιο της 3ης season άφησε ξεκάθαρα υπονοούμενο πως θα υπάρξει και τρίτο αρσενικό στην παρέα που μάλιστα είναι συγγενής- θα δούμε τον Tom Hiddleston, ευρέως γνωστό από τον ρόλο του ως Loki στην ταινία "Thor.

Κατά την διάρκεια μια πρόσφατης συνέντευξής του, ο Benedict Cumberbatch αποφάσισε να δώσει κάποια μικρά στοιχεία στους fans της σειράς, ενημερώνοντάς τους για το τι να περιμένουν. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η 4η season θα μας εξηγήσει ουσιώδη πράγματα όσον αφορά το υπόβαθρο του Sherlock, αλλά και της οικογένειάς του.

Να θυμίσουμε πως η σειρά παρουσιάζει νέα season κάθε δύο χρόνια και αυτό με την μορφή 3-4 επεισοδίων αν season, που ουσιαστικά έχουν την μορφή ταινίας, άρα εκτεταμένης διάρκειας. Προς το παρόν, για την 4η season, έχει επιβεβαιωθεί επίσημα η επιστροφή των Cumberbatch και Martin Freeman, αλλά και των Amanda Abbington ως Mary Watson, Jonathan Aris ως Anderson και Louise Brealey ως Molly Hooper.

Σύμφωνα με τον Mark Gatiss, συμπαραγωγό του "Sherlock," το πρόσφατο εορταστικό επεισόδιο με τίτλο "The Abominable Bride", δεν έχει καμία απολύτως σύνδεση με την ιστορία που θα παρακολουθήσουμε στην 4η season. Παράλληλα, ο Steven Moffat, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως αυτή η season θα είναι αρκετά διαφορετική σε σχέση με τις προηγούμενες, με αρκετούς τρόπους. Τα επεισόδια αναμένονται πολύ πιο σκοτεινά, ενώ το τέλος της season μάς υπόσχεται πως οι fans θα ζητάνε απελπισμένα την 5η. 

Βέβαια, έχουμε πολύ μέλλον μπροστά μας, καθώς η 4η season δεν αναμένεται να βγει στον αέρα πριν από τον Ιανουάριο του 2017, πράγμα που σημαίνει πως μας χωρίζει ακόμα ένας χρόνος. Υπομονή, λοιπόν...