ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ

Με αφορμή τη νέα σειρά κλασικής λογοτεχνίας «Μεγάλες αφηγήσεις», οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν σε μια βραδιά για το ΓΥΡΝΑ ΣΠΙΤΙ, ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ του Thomas Wolfe, μιας από τις λαμπρότερες λογοτεχνικές φωνές του 20ού αιώνα, με σημαντική επιρροή σε συγγραφείς όπως ο Ρέι Μπράντμπερι, ο Φίλιπ Ροθ και ο Τζακ Κέρουακ.

Την Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017, στις 20.00μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) ο επιμελητής της σειράς και συγγραφέας Δημήτρης Στεφανάκης, ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Ηλίας Μαγκλίνης και η καθηγήτρια-σύμβουλος στο ΕΑΠ Σταυρούλα Τσούπρου μάς συστήνουν το αριστούργημα του Thomas Wolfe, ένα λογοτεχνικό έργο που άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου, και εξηγούν γιατί αξίζει να διαβαστεί σήμερα ως μέρος μιας συναρπαστικής επικαιρότητας που μας αφορά.
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο-καφέ BOOKTALKS και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Αργυρώς Μαντόγλου


την Τετάρτη, 31 Μαΐου 2017, στις 19:30μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Αρτέμιδος 47 και Αγ. Αλεξάνδρου 58, Π. Φάληρο).

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός Εύρη Σωφρονιάδου.

Η συγγραφέας θα μιλήσει για το βιβλίο της και θα συνομιλήσει με το κοινό.