Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Προσχολικής Αγωγής, 39ης Περιφέρειας, 1ης & 3ης Εκπ/κής Περιφέρειας Δράμας, το Μουσικό Σχολείο Δράμας και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίζας Κωχ


τη Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018, στις 19.00μ.μ., στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας (Βεργίνας 220).

Για το βιβλίο και τη Μαρίζα Κωχ θα μιλήσουν ο συγγραφέας Βασίλης Τσιαμπούσης, η Δρ Κατερίνα Σαραφίδου, Σχ. Σύμβουλος Π.Α., και ο Ξάνθος Ξανθόπουλος, Σχ. Σύμβουλος Δ.Ε.-ιατρός.
Τη βραδιά θα κλείσει η Μαρίζα Κωχ με τη μουσική συνοδεία του καθηγητή Ηρακλή Σιδέρη (πιάνο) και της μαθήτριας του Μουσικού Σχολείου Έφης Σταματιάδου (κρουστά). Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
___________________________________________________________________________________

Οι Σχολικοί Σύμβουλοι Προσχολικής Αγωγής, Δημοτικής Εκπαίδευσης, Μειονοτικών Σχολείων Ξάνθης, το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίζας Κωχ


την Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018, στις 19.00μ.μ., στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης (Καπναποθήκη Π, Καπνεργατών 9), στην Ξάνθη.

Για το βιβλίο και τη συγγραφέα θα μιλήσουν ο Ηλίας Καραγεώργης, φιλόλογος, η Δρ Κατερίνα Σαραφίδου, Σχ. Σύμβουλος Π.Α., και ο Ξάνθος Ξανθόπουλος, Σχ. Σύμβουλος Δ.Ε.-ιατρός.
Τη βραδιά θα κλείσει η Μαρίζα Κωχ με τη μουσική συνοδεία των μαθητών του Μουσικού Σχολείου Ξάνθης. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
___________________________________________________________________________________

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίζας Κωχ


την Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018, στις 20.00μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας (Κασσάνδρου 6, 4ος όροφος).

Προλογίζει ο συγγραφέας Δημήτρης Ντουμπουρίδης-Κεραμεύς. Για το βιβλίο θα μιλήσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Κακιλή. Αποσπάσματα θα διαβάσουν τα μέλη της «Θεατρικής Μηχανής» Βιβή Θεοδωρίδου και Μαρία Μπουγά. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά η χορωδία του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

Με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου ΜΕΡΤΖΙΑΝΙΔΗΣ.
___________________________________________________________________________________

Ο Δήμος Ναυπλιέων - ΔΟΠΠΑΤ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίζας Κωχ


το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου 2018, στις 19:30μ.μ., στην αίθουσα του Βουλευτικού (Σταϊκοπούλου 12, Ναύπλιο).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Άννα Βοργία, ποιήτρια-ζωγράφος, και ο Γιάννης Στάμος, υπεύθυνος εκδηλώσεων και δημοσίων σχέσεων στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Με τη συνεργασία του βιβλιοπωλείου ALBATROS.
___________________________________________________________________________________

Το βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίζας Κωχ


την Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2018, στις 19.00μ.μ., στον συναυλιακό χώρο «Μαρία Δημητριάδη» (Αδειμάντου 12), στην Κόρινθο.

Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος Σοφία Σκάζα. Συμμετέχει η παιδική χορωδία Κορίνθου υπό τη διεύθυνση της Φάλιας Παπαγιαννοπούλου. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα απαντήσει στις ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.