Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου, το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΤΡΟΠΙΟ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Αγγελικής Δαρλάση


την Πέμπτη, 11 Απριλίου 2019, στις 19.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Καζαντζή 25, Αγρίνιο).

Μια ιστορία για την απώλεια, τον πόνο, την προσφυγιά, αλλά και για την παρηγορητική δύναμη της φαντασίας, της συμπόνιας και της ανθρωπιάς, εμπνευσμένη από το πραγματικό συμβάν της εγκατάστασης Μικρασιατών προσφύγων στο Δημοτικό Θέατρο Αθηνών, το 1922.

Η συγγραφέας Αγγελική Δαρλάση συζητά με τη συγγραφέα-εκπαιδευτικό Βησσαρία Ζορμπά-Ραμμοπούλου και απαντά σε ερωτήσεις του κοινού.
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο SUBLIME και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή το βιβλίο της Κατερίνας Δημόκα


την Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, στις 18:30μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Λεωφ. Παπανικολάου 86Α), στα Πεύκα Ασβεστοχωρίου Θεσσαλονίκης.

Όσους δυνατά αγαπάς μέσα σου βαθιά κρατάς και με ένα πράσινο τηλέφωνο όποτε θέλεις τους μιλάς! Ξέρετε, παιδιά, ότι υπάρχει ένα πράσινο τηλέφωνο, που ζωντανεύει στην καρδιά μας όσους είναι μακριά μας; Ελάτε να επικοινωνήσουμε μέσα από αυτό, παρέα με τη συγγραφέα του βιβλίου Κατερίνα Δημόκα.

Για παιδιά από 6 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ