Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους σε εκδήλωση με αφορμή τα βιβλία της βραβευμένης συγγραφέα Τζούλια Ντόναλντσον


το Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019, στις 12:30μ.μ., στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα).

Οι ήρωες της Τζούλια Ντόναλντσον πάνε διακοπές και συναντούν μια γοργόνα που τραγουδούσε! Όλοι ενθουσιάζονται από το τραγούδι της, όμως το άτυχο πλάσμα θα πέσει στα δίχτυα του πονηρού Πιτ. Θα καταφέρει να το σκάσει από το τσίρκο του; Ίσως χρειαστεί και τη δική μας βοήθεια. Το ίδιο και η πριγκίπισσα Ελάιζα που προσπαθεί να ξεφύγει από τον Κακό μάγο. Ελάτε να τις βοηθήσουμε να το σκάσουν. Στον δρόμο ίσως συναντήσουμε κουνέλια ποιητές και ατρόμητες πασχαλίτσες!

Η θεατροπαιδαγωγός Μαρία Τερζάκη αφηγείται, παίζει μουσική και προσκαλεί τα παιδιά να πάρουν μέρος στις περιπέτειες των ηρώων, να διασκεδάσουν και να σώσουν την κατάσταση!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ!

Για παιδιά από 4 ετών

Δηλώσεις συμμετοχής
στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr
___________________________________________________________________________________


Το βιβλιοπωλείο ΝΕΣΤΩΡ και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άρη Δημοκίδη από τη σειρά «Αόρατοι Ρεπόρτερ»


το Σάββατο, 08 Ιουνίου 2019, στις 12.00μ.μ., στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Κανάρη 5, Κατερίνη).

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στη Σαντορίνη και όλα δείχνουν πως είμαστε κοντά στην ανακάλυψη της χαμένης Ατλαντίδας. Όμως ποιος θέλει να κρύψει την αλήθεια; Και ποιος, τελικά, θα λύσει το συναρπαστικό μυστήριο; Μια διασκεδαστική περιπέτεια, με ήρωες τους πιο παράξενους και επιδέξιους ρεπόρτερ του κόσμου!

Ο συγγραφέας Άρης Δημοκίδης θα σας περιμένει για να σας διηγηθεί την ιστορία!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙ

Για παιδιά από 9 ετών
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ